Nový Superšéf Pohlreich: 24 hodin do pekla a zpět | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nový Superšéf Pohlreich: 24 hodin do pekla a zpět

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich (Aha! – David Malík, Pavel Machan, Prima, ara)

Předloni Zdeněk Pohlreich (62) oznámil, že s pořadem Ano, šéfe! končí. Řada fanoušků byla z konce pořadu zarmoucena, nyní však mají důvod k úsměvu. Obávaný šéfkuchař se vrací na obrazovky. Nově se představí v pořadu Superšéf - 24 do hodin pekla a zpět.

Málokomu se chtělo věřit, že by Pohlreich pověsil nadobro kuchařskou zástěru na hřebík. A taky nepověsil. Po více než roční pauze je zpět. Nově se představí v pořadu Superšéf - 24 do hodin pekla a zpět.

Během neuvěřitelných 24 hodin se pokusí dát do pořádku restaurace. Od kuchyně až po vzhled interiéru. Nejprve se s podnikem seznámí nepozorován v převleku. Poté se pokusí přijít na to, kde je zakopaný pes neúspěchu, proč podnik upadá, proč již docházejí síly.

„My se hospodu snažíme napravit za 24 hodin, v Ano, šéfe! jsme se o to snažili čtyři dny, plus tam byla pauza na návrat. Tady je opravdu všechno vmáčknuté do čtyřiadvacítky. A díky tomu, jaká je produkce, můžeme dělat na několika místech najednou. Vlastně ze dne na den uděláme novou hospodu. To je to, co je strašně zábavné,“ svěřil se Pohlreich pro Idnes.cz.

Šéf Zdeněk Pohlreich ve veselé košili: Nestála ho ani korunu, vyprosil si ji!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tynushe.la...@...
16. 2. 2020 • 16:37

Co to má zase být?! Osobně nemám nic proti tomu, když je všechno "hrané jen tak na oko" (to je totiž teď v televizi úplně všechno a věřit bychom tak neměli ničemu). Štáb by se měl proto postarat, aby pořad vypadal trochu důvěryhodně. Když opomenu, že jejich rádoby "tajné záběry ze skryté kamery" jsou natočeny profesionálně, nehledě na to, že se natáčí i v kuchyni ještě tím než se Pohlreich "odhalí", v některých záběrech je vidět stín mikrofonu. Na začátku tvrdí, jak je všechno inkognito a pak se ze všedního návštěvníka stane "obávaný šéfkuchař", takže na to divadlo co tam pak hrají se nedá dívat s kouskem respektu. Samotný Pohlreich tam nedělá nic jiného než ponižuje všechny kolem sebe a znehodnocuje jejich práci. Štáb si nejspíše myslel, že když nechají Zdeňka mluvit jak dlaždiče, dodá to snad pořadu dostatečnou důvěryhodnost, naštěstí dnes většina lidí není tak hloupá a neskočí po každém špeku, co nám televize hodí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.