Poprvé v Prostřeno: Kuchařská premiéra s mámou v zádech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Poprvé v Prostřeno: Kuchařská premiéra s mámou v zádech!

Matyáš vaří poprvé.
Matyáš vaří poprvé. (FTV Prima)

Prostřeno bude i tentokrát v Jihočeském kraji, kde v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu budou ženy v převaze. Obstojí dorostenec Matyáš s maminkou v zádech?

Ve středu se k plotně postaví benjamínek skupiny Matyáš – nejmladší z celé party, teprve 16letý student střední školy. Rád hraje počítačové hry, poslouchá hudbu a sleduje filmy. Jeho přihlášení do pořadu chtělo velkou dávku odvahy. Netají se totiž tím, že vůbec nevaří, a přitom si troufá se k plotně postavit. A menu připraví moderní – podávat se bude uzený losos, hovězí vývar, kachní steak a dezert ve skleničce.

Na začátečníka dobré! Jak středoškolákova kuchyňská premiéra dopadne? Pomáhat bude babička na telefonu a maminka osobně. Co bude potřeba, to okoukne. A bude muset uklidit všechno nádobí. Co na Matyášův večer řeknou ostatní? Budou shovívaví, nebo naopak kritikou šetřit nebudou?

Na video mrkněte ZDE:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.