Kritik Pohlreich terčem kritiky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kritik Pohlreich terčem kritiky

Zdeněk Pohlreich se nestačil při natáčení divit.
Zdeněk Pohlreich se nestačil při natáčení divit. (Foto: Alexandr Malachovský )

Už v pátek 7. února se na obrazovky televize Prima vrátí přísný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (62). Muž, který už tolikrát tvrdil, že s televizí končí a nebude pro ni nic nového natáčet. A tak za to Zdeněk čelí od řady lidí kritice.

Přesněji řečeno, že nedrží své slovo a znovu se před kamery vrací, tentokrát do pořadu Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět. V něm bude během jednoho dne a noci dávat do pořádku restaurace, které už nevědí kudy kam.

„Každý podnik má svého majitele i personál – žije si svým příběhem, který se pokusím rozkrýt a přijít na to, kde je zakopaný pes neúspěchu, proč podnik upadá, proč už docházejí síly,“ láká na svůj nový pořad Pohlreich. Bude s novým formátem úspěšný?

Superšéf Pohlreich: V novém pořadu bude chodit v převleku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
6. 2. 2020 • 23:50

Bude v tajném převleku, ale s ním do restaurace přijde kameraman, zvukař, osvětlovač a režisér.... takže opravdu nenápadné. Dělají z diváků pitomce.

majojo
6. 2. 2020 • 08:54

Jestli tohle je nový formát, tak já jsem kuličkový ložisko. Stejný přisprostlý namachrovaný Pohlreich, stejný scénář.... že by vyšší honorář?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.