Svoboda alias Lumír z Ulice: Chystá se svrhnout Pohlreicha z trůnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Svoboda alias Lumír z Ulice: Chystá se svrhnout Pohlreicha z trůnu

Zdeněk Pohlreich v posledním díle Ano, šéfe
Zdeněk Pohlreich v posledním díle Ano, šéfe (FTV Prima)

Václav Svoboda (55) se do povědomí diváků dostal díky roli Lumíra Nykla.  V seriálu Ulice herec působí již řadu let, a kromě herectví se také rád věnuje vaření. Dokonce by rád začal natáčet vlastní pořad. Chystá se snad nahradit známého kuchaře Zdeňka Pohlreicha (62)?

V seriálu Ulice působí Svoboda již patnáct let, svou práci miluje natolik, že nemá problém dojíždět do Prahy na natáčení až z Brna! „Rodinu mám v Brně a pracuju v Praze, kde jsem sám. Nedojíždím ale každý den. V zimě by to šlo, ale v létě jezdím i šest hodin. Ta jízda mě ale nevyčerpává, naopak si v autě odpočinu,“  řekl herec dle webu Expres.cz.

Herec má v Brně kromě rodiny i několik přátel, kteří nejsou z umělecké branže.  „Jsou to zedníci, kuchaři, elektrikáři, takže se nebavíme o kravinách. Teď jsme ve fázi, kdy si měníme recepty,“ prozradil Svoboda, kterému je vaření velmi blízké.

Představitel Nykla si dokonce pohrává s myšlenkou, že by rád natáčel vlastní pořad, který by se týkal právě vaření. „Pokud by to vyšlo, všichni Pohlreichové by koukali. A radost by neměli,“ dodal.

Na video s Václavem Svobodou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.