DRAMA NA SILNICI! Svoboda z Ulice v péči záchranářů. Stačilo málo a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

DRAMA NA SILNICI! Svoboda z Ulice v péči záchranářů. Stačilo málo a...

Václav Svoboda skončil v nemocnici.
Václav Svoboda skončil v nemocnici. (Facebook.com)

Pro hlavní hvězdu Ulice, seriálového Lumíra Nykla, to měla být cesta jako každá jiná. Pak ho ale přímo z dálnice akutně odvážela rychlá. 

Václav Svoboda (57) skončil v péči lékařů. Přímo na dálnici jej přepadla náhlá slabost. Stačilo málo a mohl se vybourat nebo ohrozit někoho jiného.

Co se děje v seriálu Ulice? Drbárna vám to prozradí!

Video se připravuje ...

Podle vyjádření herce se mu udělalo tak strašně zle, že se obával nejhoršího. „Dnes se mi na dálnici do Prahy udělalo zle, tak mě odvezla rychlá do nemocnice v Pelhřimově," potvrdil herec, kterého aktuálně zajímá jen rekonvalescence.

„Na urgentu je naprosto skvělý personál, který mě dal dohromady. Děkuju vám moc,“ napsal pod fotku na sociální sítě. I přes veškeré snahy o to vyloudit v tváři náznak úsměvu bylo vidět, že mu není úplně hej. O nic vážného ale podle lékařů nejde, herce jen přepadla chvilková slabost, stačí trocha odpočinku a brzy bude zase fit.

Svoboda z Ulice se žení! A dramatický porod Taclíkova syna

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.