Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich: Odmítl prezidenta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich: Odmítl prezidenta!

Šéf Zdeněk Pohlreich
Šéf Zdeněk Pohlreich (Archiv)

Zdeňka Pohlreicha (62) znají miliony lidí díky pořadům v televizi. Slavit úspěch na několika frontách však může díky svému kulinářskému umu. Holohlavý drsňák vyzradil v rozhovoru, že jako jeden z mála musel odmítnout prezidenta. Proč?

Zdeněk Pohlreich je v České republice vyhlášeným šéfkuchařem. Proto vařil pro mnoho celebrit a důležitých osobností. Když k němu do restaurace přišel před lety prezident Václav Havel (†75), musel mu říct »NE«. O co šlo? „Neříkám to proto, že bych na tom chtěl stavět popularitu našeho podniku. Jednou jsme tu ale měli zajímavou výzvu, už kdysi tu byl s kamarády z hereckého světa prezident Václav Havel. A chtěl kečup na špagety. To jsme mu bohužel museli říct: ‚ְPane prezidente, my kečup nemáme,‘“ vyzradil extra.cz známý šéf.

Šéf Zdeněk Pohlreich ve veselé košili: Nestála ho ani korunu, vyprosil si ji!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
4. 5. 2020 • 17:12

Nebol kečup a čo má byť ? Prečo by ho mal p. Zdeněk P. zháňať pre návštevníkov z iného podniku, keď to nezvykol robiť pri každodenných hosťoch ? Boli dopredu nahlásení títo veľavážení občania so svojimi požiadavkami ? Neboli. Nežijeme v nevoľníctve /zatiaľ/, aby on či jeho pracovníci museli skákať ako poddaní pána veľkomožného po kečup. Hostia si ho mohli sami kúpiť inde, keď s dostupnou ponukou v podniku neboli spokojní.
Čo sa týka jeho programov - dá sa z nich niečo naučiť. Len ten slovník - niektoré výrazy.. Ale hovorí sa - "Pes, ktorý šteká - nehryzie." Tak ho hádam aj vnímali ľudia okolo neho a neurazili sa. Tichý pes - ten môže byť nepredvídateľný. Zaútočí kľudne bez varovného signálu - ako šelma v prírode na svoju korisť. U tohto šéfkuchára niečo také ale nehrozí. Baví sa hrou na drsňáka, no v skutočnosti je podľa mňa v súkromí stabilný dobrák

-bello-
3. 5. 2020 • 13:33

Bože, to je blb!Oni měli " zajímavou výzvu,¨protože jim došel kečup?
Měli by mu vrátit školný, dyť neumí ani použít správný slova!

No a vzhledem k tomu, že tam byl sám prezident, tak kapitalista Pohlreich měl poslat pro kečup stůj co stůj třeba do hospody vedle.Neboť jeho osobně vyrobený stejně není k jídlu a Václav byl na flaškový normální kečup z Hrádečku tak jako tak zvyklý

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.