Pohlreich nejde s davem! Troufalá obhajoba Pavlíny z MasterChefa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Pohlreich nejde s davem! Troufalá obhajoba Pavlíny z MasterChefa

Finále MasterChef Česko
Finále MasterChef Česko (TV Nova)

Kulinářská show, která nedávno vygradovala do finále na TV Nova, během něhož si většina národa úpěnlivě přála, aby Pavlína Lubojatzsky nevyhrála, neunikla ani ostřílenému mistrovi v oboru Zdeňku Pohlreichovi (63). Co si o nenáviděné soutěžící myslí on?

Podle webu eXtra.cz možná trochu překvapivě stojí na její straně. Hodnotí soutěž totiž z úplně odlišného úhlu. „To, že se pořád všude řešila Pavlína, jsem zaznamenal. Vnímal jsem nějaké záblesky ze soutěže v médiích. Až to bude Miss Sympatie, tak to asi bude jiný příběh, porotci ale museli zůstat profi a řešit, jak její jídlo chutná, jak je jídlo udělané. Když to soutěžící vydrželi tak dlouho, určitě se do finále nedostali jen tak, pro nic za nic. Je to šichta, udržet se tam takovou dobu. Znám to z podobného pořadu Na nože!, který jsme natáčeli před jedenácti lety,“ zavzpomínal Pohlreich pro uvedený web.

Titul MasterChef Česko 2020 vybojoval Roman Staša! Porazil Pavlínu!

Video se připravuje ...

„Holt to tak bývá, že lidi z obrazovky hodnotí ti, kteří je nikdy neviděli a jejich práci neznají. To se vždycky odsuzuje jednoduše. Ale na druhou stranu je kontroverze pro pořad výhodou, co si budeme povídat,“ dodal ještě na závěr.

Pavlína ve finále MasterChefa: Kdo jí fandí a kdo ne?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.