Pohlreichův verdikt děsí: Totální průser! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pohlreichův verdikt děsí: Totální průser!

Obávaný šéfkuchař, Zdeněk Pohlreich, vede již tři restaurace – Café Imperial, Divinis a Next Door. Mimo to také  napsal mnoho kuchařských knih.
Obávaný šéfkuchař, Zdeněk Pohlreich, vede již tři restaurace – Café Imperial, Divinis a Next Door. Mimo to také napsal mnoho kuchařských knih. (Dana Kolářová, Archiv, TV Prima, Profimedia)

Třiašedesátiletý podnikatel v oboru gastronomie vidí černě nejen svou vlastní budoucnost. 

„Ze superkšeftu, který v Praze v poslední době byl, není najednou nic. Nula. Doteď jsme si užívali skvělý zákaznický chování, lidé utráceli. Hospody jsou výborný barometr ekonomiky. Teď je konec turismu a veškerého pohybu. Totální průser. Naše podniky samozřejmě taky profitovaly z turistického ruchu. Ztráty budou v celý ekonomice nepředstavitelný," děsí se Zdeněk Pohlreich na webu Deník.cz. A pšenka mu zřejmě už dál nepokvete ani v televizi.

„Tak to chodí vždycky. Jak se zjistí, že něco funguje a vydělá peníze, objeví se následovníci. Já měl kliku, že jsem byl víceméně u začátku. Taky budu asi brzo končit… Cítím, že jsem trochu dinosaurus. Přijdou nový, hyperaktivní borci," okomentoval známý šéfkuchař příval gastronomických pořadů na televizních obrazovkách.



Přečtěte si
majojo
10. 5. 2020 • 11:54

Nezoufej, Pohlreichu, bulvár ti ještě dá příležitost. Budeš mu dělat takového kulinářského Forejta. Kdykoli někdo přijde s něčím novým, neotřelým, rozběhnou se za tebou coby arbitrem a ty můžeš hodnotit. Prachy rozhodně snáze vydělané než makačkou v kuchyni nebo na obrazovce.

RichterJana
6. 5. 2020 • 13:07

Noví borci,je napsané správně = podle vzoru mladý= množné číslo= ti borci=mladí borci=noví borci...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.