Sapík před nejtěžší výzvou: Návrat špinavých číšníků!
Zpřísněná protiepidemická opatření znovu dělají vrásky na tvářích živnostníků. Kvůli možnému odlivu zaměstnanců hrozí podle známého šéfkuchaře zhoršení kvality služeb v gastronomickém podnikání.
„Nejtěžší výzva, které čelíme, je snaha udržet si zaměstnance. Mým cílem je, aby moji pracovníci zůstali. Už teď si vytvářím finanční rezervy, abych si své kvalitní pracovníky udržel v případě, že by mi stát neposkytl žádnou kompenzaci. Nerad bych se vrátil do padesátých let, kdy zákazníky obsluhovali špinaví číšníci,“ s obavou v hlase lamentuje šéfkuchař a restauratér Jaroslav Sapík (69) na CNN Prima NEWS.
Hvězdné Prostřeno!: Bůček a meloun? Kdo by za tuhle kombinace dokázal rozbít někomu hubu?
Netypické Prostřeno!: Takhle se vítají esa mezi kuchaři!