Pohlreich hází flintu do žita: Je to KONEC?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohlreich hází flintu do žita: Je to KONEC?!

Zdeněk a Zdeňka.
Zdeněk a Zdeňka. (R. Klejch, J. Poláček, M. Pátek, FTV Prima)

Doba se mění a s ní i osobní postoje. Ačkoliv Zdeněk Pohlreich (63) odsuzoval podle webu Expres.cz nabídky slevových portálů, v těžkých časech musel otočit. I on na sociální síti už zve na výhodné menu ve své restauraci Café Imperial v Praze.

Aktuální situaci prožívá s takovou nechutí, že dokonce zvažuje, že v gastronomii skončí. „Není mi to blízké, nechci lákat zákazníky na slevy. Chci, aby k nám lidé stále chodili proto, že jsme úspěšní,“ řekl Zdeněk Pohlreich před pár měsíci moderátorovi pořadu Rozstřel, který se ho zeptal na názor na slevové portály.

Slavní kuchaři v Prostřeno: Z koho má strach Zdeněk Pohreich?

Video se připravuje ...

„Nelíbí se mi, že nějaký zprostředkovatel vydělá stejně jako já. V tomhle jsem tvrdohlavý. Musí být jasné, co stojí dílo a co stojí doprava. Nelze ji schovávat do ceny jídla,“ dodal známý kuchař, jehož hotel Art Deco Imperial nedávno na Slevomatu zval lidi na jednu noc se snídaní pro dvě osoby pouze za 2455 korun. Jak je vidno, i slavný šéf tedy nakonec změnil názor.

„Plotny a sporáky u nás jedou dál! Restaurace Café Imperial zůstává i nadále otevřená pro hosty hotelu. Proto jsme se rozhodli využít našich kuchařů a i pro vás ostatní navařit! Již od zítra budete mít možnost si po dobu nouzového stavu objednat a vyzvednout oběd za velmi příznivou cenu. Obědy objednávejte od pondělí do pátku,“ uvedl prý na svém Instagramu. Zdá se, že i teď je ochotný vyjít svým strávníkům s cenou vstřích, když jde do tuhého. 

Prudič Zdeněk Pohlreich v Prostřenu: Jak rozhodit hostitele?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.