Pohlreich zpět do hospod? Televize rázně zakročila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pohlreich zpět do hospod? Televize rázně zakročila

Zdeněk Pohlreich už pokračovat nechtěl.
Zdeněk Pohlreich už pokračovat nechtěl. (Profimedia.cz)

Charismatický mistr svého oboru Zdeněk Pohlreich (62) se snažil kultivovat českou gastronomii téměř deset let. Je logické, že se po tak dlouhé době rozhodl skončit, stejně tak se dalo očekávat, že se televizní stanice bude snažit oblíbený pořad udržet nad vodou. Jenže to skončilo fiaskem.

Kuchařská dvojice ve složení Jitky Pagany a jejího syna Santa si přízeň diváků získat nedovedla. Pohlreich zkrátka nastavil tak vysokou laťku, že by se jí dokázal přiblížit jen málokdo. A šéfová se svým synem zřejmě postrádali přesně to, čím Zdeněk, který českou náturu dokázal velmi trefně obnažit, disponoval. Diváci chtěli svého gastronomického guru zpět, to se ale nestalo.

Jak uvádí portál extra.cz, s šéfovou se do další sezóny nepočítá, televize se to rozhodla zkusit momentálně trochu jinak. Láká restaurace na upravený formát. „Chcete půl milionu na předělání interiéru vaší restaurace? Máte problém s byznysem a chcete přilákat co nejvíce hostů? Pokud máte odvahu a chuť změnit vše od základu, právě pro vás je tu zbrusu nový pořad. Přihlaste se hned, prostřednictvím formuláře,“ vábí stanice potencionální zájemce z oblasti gastronomie na účast na natáčení. Jenže ani tady už Zdeněk Pohlreich nebude. Nezbývá tedy televizi popřát, aby se pořadu zhostil někdo, kdo si diváky na svou stranu získat umí a zaujme!

Na rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem se můžete podívat zde: 



Přečtěte si
zadnice
23. 5. 2019 • 11:35

Tak na něj Ewwo nekoukej, když ni neumí! Šéfová se svým synem byl naprostý propadák!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.