Nestyda Šebrle: STRIPTÝZ NA BŘEHU JEZERA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nestyda Šebrle: STRIPTÝZ NA BŘEHU JEZERA!

Roman Šebrle
Roman Šebrle (Foto Aha! – Michal Protivanský, ara)

Chlubí se zadkem v zimě, v létě! A ještě ho pak vystavuje na sociálních sítích. Bývalý desetibojař Roman Šebrle (44) má stále co ukázat a nestydí se za to. Fanynky, které mají v živé paměti jeho valentýnský pozdrav ze zasněžených rakouských Alp, se po roce dočkaly letní varianty!

Na dovolené v Itálii se primácký moderátor v sobotu půl hodiny po půlnoci rozhodl všem dokázat, že jeho atletické tělo neztratilo neustálým sezením ve studiu Velkých Zpráv svou pružnost. Roman zveřejnil snímek, na kterém do objektivu vystrčil nahé půlky. A nezapomněl ani uvést místo, kde by si ho fanynky případně mohly vyzvednout – odvážnou momentku mu někdo cvaknul u italského jezera Lago di Garda. Ráno, které je – jak známo – moudřejší večera, mu to jako tak dobrý nápad zřejmě nepřišlo. Lechtivý snímek druhý den rychle sprovodil ze světa.



Hříšná líbačka

Alkohol v parném odpoledni se mu vymstil už minulý rok, kdy na pracovním mejdanu Primy rozjel hříšný tanec se sekretářkou Denisou. Nejdřív s ní prováděl akrobatické kousky na parketu – jejím tělem točil nad hlavou a zkoušel s ní zvedačky jako z Hříšného tance. Pak se s ní vášnivě líbal opřený o dodávku i cestou k taxíku, kterým společně odjeli. A pořádně horko mu muselo být, když to posléze vysvětloval naštvané manželce Evě (42).

To je ale roznožka! Podívejte se, jak Šebrle řádil u tyče!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
23. 7. 2019 • 11:17

Krásný chlap sportuje a má co ukazovat a Janek Ledecký také ukazuje zadek u vody Verešová a spol vyspuli hubu viz Babišova a zadek zatím ne ale bude to bleskem interpretovano jako premiérová zpráva lidu CZ ANO budete mít hole zadky

ivoadler
23. 7. 2019 • 09:57

Je to blbeček, ale fešák chlap (slova mojí ženy). U toho čtecího zařízení je to jedno, jakou má inteligenci. Už dávno mohly živé lidi nahradit robotičtí hlasatelé. Ale ty by se neprezentovaly společenskými skandály a to by byla škoda. Skandály musí být. Bravo, Romane.

havran2
23. 7. 2019 • 08:00

Vždyť je to blbeček,už neví jak by se zviditelnil ! ! !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.