Stydlín z Modrého kódu David Gránský: Odhalil kérky z lásky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stydlín z Modrého kódu David Gránský: Odhalil kérky z lásky!

David Gránský
David Gránský (Foto: FTV Prima, Divadlo Broadway, ara)

Nahota, žhavé polibky, tetování a sex. Při vášnivých scénách Davida Gránského (27) a Vandy Chaloupkové (28) v primáckém Modrém kódu se tajil dech. Představitel Matyho Bojana navíc krom vypracované postavy odhalil divákům i svou kérku.

Oba herci jsou svých soukromých životech šťastně zadaní, na obrazovce se ale lechtivým scénám nevyhnou. „Popravdě, já jsem stydlivý, a moc, ale jsem herec, a co je napsáno ve scénáři, dobře narežírované a má to smysl, tak s tím vlastně problém nemám,“ přiznal Aha! David, který téměř polonahý vystupuje i v muzikálech Muž se železnou maskou a Tarzan.

Nikomu nemohla uniknout kérka ve tvaru kompasu na levém žebru. Sdílí ho se svou skutečnou manželkou Nikolou (25). „Mám to asi tři roky. Tetování je naše společné s Niki, ona má kotvu, protože ona je kotva, která mě drží v realitě. A já určuji ten směr!“ prozradil Gránský s úsměvem.

David Gránský ukáže dnes v Modrém kódu víc než chtěl, odhalí své tetování!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.