Premiéra komedie Ubal a zmiz: Na rapperku Sharlotu zíral i Lexa z Comebacku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Premiéra komedie Ubal a zmiz: Na rapperku Sharlotu zíral i Lexa z Comebacku!

Marka Lamboru navlékli do kožichu a udělali z něho rockera.
Marka Lamboru navlékli do kožichu a udělali z něho rockera. (Foto Aha! – Pavel Machan, Cinemart)

Nezůstala své pověsti nic dlužna a na premiéru komedie Ubal a zmiz si vzala nejodvážnější šaty večera. Mnohem víc ale Šarlota Frantinová (24) alias rapperka Sharlota předvedla na plátně v roli striptérky. Režisér Adam Hobzik (36) nebyl první a asi ani poslední filmař, který ji před kamerou svléknul.

Neobtěžovala si vzít podprsenku a blankytně modré šaty, v nichž vypadala jako malá mořská víla, měla na sobě tak upnuté, že možná neměla ani kalhotky. Kontroverzní zpěvačka na sebe v pražském Slovanském dům strhla pozornost všech. A to ještě neviděli film,v němž potetovaná krasavice tancuje u tyče před vyjeveným Matoušem Rumlem (35) alias Lexou ze sitcomu Comeback.

3x týdně u tyče

„Je to odvážná role pro odvážný lidi a to já jsem stoprocentně. Rozhodně tam vystupuju z komfortní zóny,“ řekla Sharlota deníku Aha! na premiérovém večírku. „Před touhle komedií jsem točila ještě jeden film a tam jsem byla komplet nahá, takže tohle pro mě nebyl takovej extrém. Těžší bylo se za měsíc naučit choreografii kolem tyče,“ tvrdila rapperka. Na tréninky chodila třikrát týdně.

Nahá se zbraní

Se svlékáním na place před celým štábem už má zkušenosti z filmu Prvok, Šampón, Tečka a Karel, který teprve bude mít premiéru. V něm pro změnu pózovala nahá se samopalem. „Režiséři prostě vnímají moji energii a tím, že nejsem herečka, tak si to krásně sedlo. Ty role jsou v rámci mých možností,“ dodal Sharlota s úsměvem.

Ruml rozváží pizzu s trávou

V komedii Ubal a zmiz se v úplně jiném světle předvede i Matouš Ruml alias puberťák Lexa z Comebacku. Po městě totiž rozváží krabice s pizzou, ve kterých je i tráva – a marihuanu taky ve velkém kouří. „Ve svém okolí znám samozřejmě spoustu lidí, co hulí, ale já tomu nikdy nepropadnul. Měl jsem jednu blbou zkušenost a od té doby to nedělám. Rozhodně nejsem člověk, který by to měl tak rád, aby to pěstoval,“ řekl Aha! herec. Na plátně si aspoň užil pohled na polonahou Sharlotu, do které se ve filmu zamiloval.

Ubal a zmiz: Titulní song nového filmu nazpíval Tom Sean

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.