Batulková o potvoře Lídě: Je nesnesitelná a je jí moc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Batulková o potvoře Lídě: Je nesnesitelná a je jí moc!

Vyděšená hvězda Slunečné Dana Batulková: Gang vykradačů u ní doma! Vyrušila je
Vyděšená hvězda Slunečné Dana Batulková: Gang vykradačů u ní doma! Vyrušila je (Pavel Machan a Martin Hykl)

Sympatickou herečku Danu Batulkovou (62) často vídáme ve spíše kladných rolích. Role intrikářky Lídy Vackové v seriálu Slunečná je tak pro herečku pochopitelně příjemnou změnou, byť divákům tato role sympatická příliš není. Pro Danu Batulkovou je to ale zábavná zkušenost, díky níž mohla točit i několik akčních scén.

Herečka v rozhovoru pro ŽivotvČesku nastínila, jak to na natáčení vypadá v momentech, kdy musí lítat facky – a to i ty opravdové! „Na natáčení máme poradce a kaskadéra – mistra přes bojové umění, který nám poradí. Scéna se udělá a naaranžuje, aby to vypadalo trošku věrohodně a jako herci se snažíme, aby to vypadalo dobře na kameru,“ prozradila výše zmíněnému webu.

Jednu scénu s fackou se ale nepodařilo natočit dostatečně autenticky, a tak musela Tereza Brodská svou kolegyni pro dokonalý efekt skutečně uhodit. „Ale když jsme točily scénu s Terezou Brodskou, tak jsme si daly skutečnou facku, protože reakce na tu nahranou byla pořád lehce zpožděná. Samozřejmě ne žádnou velkou, člověk musí být opatrný," ujišťovala Batulková.

Dana Batulková: S dospělými dětmi se nedá mluvit! Jsem vděčná za vnoučata od Agáty!

Video se připravuje ...

Postava Lídy herečku baví. Není to úplná prvoplánová potvora, ale kvůli své povaze si to s několika lidmi umí pěkně rozházet.  „Je taková razantní, nesnesitelná a hodně akční, ale pro herecké ztvárnění je to fajn. Pořád kuje nějaké plány. To není příliš můj šálek kávy. Ale v zásadě je hodná, neumí ukrotit organizační tendence a emoce. Chtěla jsem, aby tam byly znatelné stopy její dobré stránky a snažila jsem se do její postavy občas vnést nějaký kladný prvek. Nedá se jí vyčíst, že je starostlivá vůči své rodině, jenom to všechno hodně přehání. Zkrátka je jí moc," dodala Batulková.

Slunečná: Bouda na Profesora

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.