Narozeniny Oty Jiráka (72): Smlsnul si na Jůhelácích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Narozeniny Oty Jiráka (72): Smlsnul si na Jůhelácích

Oslavenec byl mile zaskočen.
Oslavenec byl mile zaskočen. (Foto FTV Prima)

Nečekal, že mu k 72. narozeninám uspořádají takovou oslavu. Ota Jirák, který ve Slunečné hraje ducha zesnulého otce Popelky, zůstal jako opařený. „Bylo to velké překvapení, úplně mi to vzalo dech a slova,“ přiznal herec zjihle.

Od štábu a kolegů dostal dort s postavičkami Jůheláků. „Mám překvapení rád a musím říct, že taková, jako byla dnes, to už se mnou zacloumá,“ radoval se oslavenec. Mladé herečky okolo něj na Studiu Kamarád vyrostly.

Slunečná: Eva Josefíková přivítá na svět Haničku

Video se připravuje ...

„Nejlepší bylo, když ho Lucka Polišenská přemluvila, aby celý obraz mluvil jako Hele. To bylo neuvěřitelné vtipné,“ prozradila Eva Burešová (27), představitelka hlavní hrdinky Týny Popelkové. „I já v dětství hltala Jů a Hele,“ svěřila se Bára Jánová (31) alias Sylva. „Přemýšlela jsem, že asi zavolám scenáristovi Rendovi Decastelovi, jestli by nešlo něco udělat s tím, že by se pan Jirák nezjevoval jen Týně, ale i Sylvě,“ dodala se smíchem.

Evu Burešovou šokoval plyšový delfín Adolfeen v nové talkshow! Kde mám manažerku, dožadovala se

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.