Ornella dala Koktovi dáreček z nejkrásnějších! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ornella dala Koktovi dáreček z nejkrásnějších!

Štěstí nepotřebuje další komentář!
Štěstí nepotřebuje další komentář! (Facebook)

Ornella Koktová (28) porodila! K synům Quentinovi (6) a Svenovi (12 měsíců) přibyla holčička Lilianne! Radost je o to větší, že mimčo přišlo na svět v době narozenin manžela Josefa Kokty (64)!

Mladá ženuška podnikatele Josefa Kokty musela do porodnice dřív před prvním termínem do porodu. „Termín porodu mám v druhé půlce dubna, ale doktoři říkali, že by bylo fajn, kdybych vydržela do té první půlky, abychom předešli nečekaným kontrakcím,“ prozradila Blesku dnes už trojnásobná maminka. Kontrakce by totiž mohly narušit jizvu a mohlo by dojít k masivnímu krvácení.

Ornella Koktová: Bála jsem se, že Pepa umře! 6 operací v jednom týdnu!

Video se připravuje ...

„Vítej na světě Lilianne Koktová💕...naší radost nemohu popsat slovy.🙏🏻 Snad jen...sny se vážně plní🕊...ikdyž to už ani nečekáte. A Tobě Lásko moc děkuju, že jsi tu se mnou byl...miluju Tě!" napsala Ornella ke snímku s manželem z porodnice. A mimochodem, Pepa je tím pádem už sedminásobným tátou!

Co uvidíte ve Štikách? Člena rodiny chtějí vystěhovat! Proč?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
AHel
14. 4. 2021 • 12:32

Velká gratulace a zdravíčko mamince i holčičce. Byla doby kdy mi paní O. Koktová připadala jako blbka, ale ty doby jsou dávno pryč, držím jí palce, mladá, sebevědomá, starostlivá, příjemná mladá žena. Nepřehání svojí prezentaci v médiích... prostě dobrý. Opatrujte se.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.