Zdravotní trable Koktové: Temná věštba se naplňuje?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zdravotní trable Koktové: Temná věštba se naplňuje?!

Ornella Koktová s dětmi
Ornella Koktová s dětmi (instagram, archiv)

Jak již Aha! Informovalo, třetí porod odhalil u Ornelly Koktové (27) problémy, na které by patrně jinak nepřišla. Dochází tak na slova kartářky, která podobný scénář předpověděla!

Maminka novorozené Lilianne se nyní zotavuje na jednotce intenzivní péče poté, co lékaři zjistili příčinu nepříjemných bolestí břicha. Přestože se rozhodla zdravotní problém nespecifikovat, v nemocnici ještě nějakou chvíli podle webu eXtra. cz pobude. Zatímco se Ornella snaží být stále pozitivní a na sociálních sítích o sobě dává pravidelně vědět, jedna z fanynek si vzpomněla na mrazivou předpověď kartářky, kterou Ornella před časem navštívila.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...

„Pamatuji si, jak jste v živém vysílání mluvila o tom, co vám předpověděla kartářka, to snad není ani možný. Držím palce, ať jste brzy v pořádku a co nevidět užíváte trojitého štěstí," napsala jedna ze sledujících. Komentář následně upřesnila jiná fanynka Ornelly Kotkové: „Kartářka jí předpověděla tři děti s tím, že u třetího porodu budou velké komplikace a že může málem zemřít...nebo tak nějak to bylo," dodala.

Potřetí těhotná Ornella mluví s Koktou o smrti! A Rychlý přijde o miliony

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.