Vévodkyně Kate spadla brada: Tohle od rodinné rivalky nečekala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vévodkyně Kate spadla brada: Tohle od rodinné rivalky nečekala

Meghan prý udělala vstřícné gesto.
Meghan prý udělala vstřícné gesto. (profimedia.cz)

Manželka prince Williama oslavila před pár dny 39. narozeniny. Ty loňské jí úplně zkazila vévodkyně Meghan (39) a princ Harry (36), kteří den před oslavou oznámili královně, že se chtějí od rodiny separovat. Letos to ale překvapivě Kate vynahradili.

Nejenže na ni podle US Weekly nezapomněli, ale dokonce měli vévodkyni z Cambridge poslat pohlednici a několik dárků. Z nečekané pozornosti byla Kate údajně nadšená. Ačkoliv se nepodařilo zjistit, co konkrétně od vévodského páru ze Sussexu dostala.

Dárky jí podle uvedeného zdroje dorazily minulý víkend do Anmer Hall v Norfolku, kde se Kate s rodinou po dobu pandemie zdržují, zmiňuje web TVNOVINY.sk. DailyMail pak k oslavě narozenin vévodkyně přispěl pro změnu jinou informací. Dle jejich tvrzení se Kate mohla těšit ještě z jednoho nádherného dárku. Od manžela prý totiž dostala soupravu diamantových a safírových náušnic.

Kate a Meghan na Wimbledonu

Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
19. 1. 2021 • 04:23

Nikam nemůžou,tak sipřipravují půdu na obtěžování v Anglii,až to bude možné,pak uvidíme,jak dlouho budou ti dva trapáci dodržovat protokol,brzy jim z nich potečou nervy,hlavně proto ,že toho neviditelného kluka používají k vydírání starších členů rodiny,hnus.

Marusska
18. 1. 2021 • 16:57

ach ta češtin: "vévodkyně Kate spadla brada:... o skloňování autor článku ještě neslyšel???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.