Recepty z remosky: Vepřový guláš s dýní
POTŘEBUJETE: 500 – 700 g vepřového masa (plec) 500 g dýně 4 brambory 1 cibuli 3 – 4 stroužky česneku 400 g sterilovaných loupaných rajčat mletý kajenský pepř mletý muškátový oříšek mletý zázvor sůl pepř 2 lžíce rostlinného oleje 1 šálek horké vody
Brambory a dýni oloupeme, dýni zbavíme jader a nakrájíme. Vepřové maso nakrájíme na kostky. Česnek nakrájíme na tenké plátky a cibuli nadrobno. Hrnec Remoska® Tria postavíme na sporák. Na oleji v něm osmažíme nakrájenou cibuli a česnek. Do hrnce přidáme loupaná rajčata a zalijeme vše šálkem horké vody. Zamícháme a přidáme maso, brambory, dýni a koření. Na hrnec Remosky Tria přiložíme soft-tlakové víko a za občasného míchání dusíme doměkka cca 60 minut.