Recepty z remosky: Pomalu pečený bůček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Recepty z remosky: Pomalu pečený bůček

POTŘEBUJETE: 1 kg vepřového boku sůl pepř 8 kuliček nového koření 4 bobkové listy 2 cibule 200 ml černého piva Na marinádu: 1 lžíci medu 1 lžíci sójové omáčky 1 lžíci worcesterové omáčky 6 stroužků česneku 200 ml černého piva
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.