Jan Hřebejk: Nechá zavraždit kamaráda-sukničkáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jan Hřebejk: Nechá zavraždit kamaráda-sukničkáře!

Režisér Jan Hřebejk
Režisér Jan Hřebejk (Mária Rušinová)

Do role režiséra- -sukničkáře obsadil Jan Hřebejk (55) v nové kriminálce Místo zločinu České Budějovice svého kamaráda a neherce Davida Drábka Ten sám na aférky s herečkami několikrát doplatil.

Hřebejk z třináctidílné série natáčel jen dva díly. Jelikož se na jihu Čech na zámku Blatná bude tentokrát vraždit na filmovém place, Hřebejk si z toho dělal trošku srandu a do epizodních rolí obsadil svoje kamarády.

Prostor KVIFF X: Rozhovor s Janem Hřebejkem

Video se připravuje ...

„Do rolí jsem obsadil nejen herce, ale i lidi, kteří se kolem natáčení pohybují. Roli zavražděného režiséra hraje debutující herec a divadelní režisér David Drábek, mám ho strašně rád a myslím, že to hraje dobře,” popsal Hřebejk Aha! Drábek si rolí režiséra, který svede každou mladou herečku, vystřelil i sám ze sebe. V soukromí je totiž známý svou slabostí pro ženy. S Janou Bernáškovou (41) se soudně přetahoval o dceru Justýnu. U rozvodového soudu zase skončil s další herečkou Henrietou Hornáčkovou (38) a před pár dny se s ní po šesti letech konečně rozvedl.

Hřebejk na pohřbu Zaoralové: Čerpám díky ní naději, že život lze zakončit velkým dílem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ptacek5
14. 2. 2023 • 11:52

Celý seriál je dost slabý, ale toto díl byl nejhorší. Nuda, nuda, šeď. A neherečtí kamarádi a začínající herečky tomu stejně jako p. Hanák nepřispěli. Chápu, že byl slabý už scénář, ale herecké výkony byly jak z oblastního divadla. A to se předem omlouvám, že urážím oblastní herce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.