VÁŠNĚ PO ODCHODU FREIMANOVÉ: Pecháčková politá sloním lejnem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VÁŠNĚ PO ODCHODU FREIMANOVÉ: Pecháčková politá sloním lejnem!

Míša Pecháčková to schytala.
Míša Pecháčková to schytala. (Foto FTV Prima, ara)

Po změnách v seriálu ZOO přituhlo. Veroniku Freimanovou (67) vyměnil na postu ředitelky David Gránský (30). Nenávidí Sid v podobě Míši Pecháčkové (19) a dává jí to sežrat. Nakonec dívka skončí politá výkaly.

Může za to Oldřich Navrátil (70), který se coby ošetřovatel slonů rozhodne pomstít tyranu Albertovi v po dání Gránského přímo ukázkově. „Třeba bych vzal krásný sloní lejno, dal ho do kýble, rozředil vodou, rozmixoval a tu směs mu vylil do ksichtu,“ spřádal odvetu za nevyplacené prémie. Jak řekl, tak udělá... Jenže spasitelka Sid mu v tom zabrání a sama je znečištěna od hlavy k patě. 

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...

Dlouhá sprcha

„Vrhnu se na Oldu a odnesu to!“ prozradila deníku Aha! herečka a přidala i nepříjemný zážitek z natáčení. „Rekvizitáři, kostymérky a holky z maskérny si mě opravdu vychutnali. Pečlivě na mě to bahno smíchané s vodou nanesli. Měla jsem ho všude, na obličeji i pod trikem,“ posteskla si mladá herečka. „Po natáčení jsem musela pod dlouhou sprchu,“ svěřila se Míša a děkovala, že nešlo o skutečný sloní materiál.

Změna nálady

Sama herečka cítí změnu při natáčení. „Bavíme se a před ostrou se všichni začnou mračit, jsou naštvaní, a jakmile dotočíme, smějeme se tomu,“ popsala Pecháčková situaci způsobenou výměnou ředitelů ZOO.

Veronika Freimanová: Jsem koncipovaná na delší tratě

Video se připravuje ...

Na vlně spravedlnosti

Míša je tak trochu Matka Tereza. „Už ve škole jsem měla na věci svůj názor a pokud se dělo bezpráví, tak jsem se těch slabších zastávala. Tím jsem nebyla ve třídě moc oblíbená,“ přiznala herečka. Měla jen jednu kamarádku, ale zato jí vydržela dodnes.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.