Osudem zkoušená Žilková: Konec slz a nečekaná opora | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Osudem zkoušená Žilková: Konec slz a nečekaná opora

Veronika Žilková se zapojila do garážového prodeje a u sebe doma prodávala všechno možné... Bible pro vojáky, kterou má z dob, kdy byl ještě Stropnický ministrem obrany.
Veronika Žilková se zapojila do garážového prodeje a u sebe doma prodávala všechno možné... Bible pro vojáky, kterou má z dob, kdy byl ještě Stropnický ministrem obrany. (Foto CNC - David Kundrát)

Myslela si, jak už ji po završení šedesátky nic nezlomí. Jenže přišla poměrně tvrdá rána za zátylek - nečekaná žádost o rozvod ze strany manžela Martina Stropnického (65). Nyní se Veronika Žilková (60) oklepává ze zjištění, že už ji Stropnický nemiluje, ne ale sama. Našla totiž útěchu.

Každý, kdo Veroniku sleduje, patrně ví, že její rozchod s manželem neprobíhá zrovna podle učebnicových příkladů. „Dostala jsem mail, že mě už nemiluje a jeho případný nový vztah je jen toho důsledek a že se omlouvá,“ svěřila se herečka už dříve Aha! Posléze přes média vzkázala, že se rozvádět nechce, protože manžela stále miluje. Zatímco Stropnický z bezpečí Izraele mlčí, na Žilkovou se sesouvá celá řada otázek. Nelehkou životní situaci ale i přesto zvládá s grácií. Sílu jí dává i podpora od fanoušků. 

Nejlepší dárek po stromeček? Žilková a Bubílková originál! Pošleme vám je až domů!

Video se připravuje ...

Herečka Veronika Žilková (60) se již před nějakým časem přesunula na Instagram, kde se začala zapojovat nejen stále častěji do videí dcery Agáty Hanychové (36), ale vrhla se i na vlastní streamy. Ty se sice týkají především cvičení, ale před jeho zahájením je čas i prostor pro pár střípků ze života, na což její sledující hbitě ragují postřednictvím komentářů a zpráv. „Cvičeníčko a velký dík všem za úžasnou podporu. Celou noc jsem si četla vaše skvělé zprávy i e-maily. Děkuju,“ vzkázala fanouškům Žilková. Ti slova díků nenechali bez odezvy.

„Verunko, mám vás ráda už od mládí. Vaše hraní je přirozené. Mrzí mě, co teď prožíváte, ale vy to zvládnete. Jste pro mě vzor energie a přístupu k životu“, „Jste úžasná. Krásný den“, „Máme vás rádi,“ píší jí fanoušci například. „Když rozdáváte svému okolí úsměv, slzy vám oschnou samy. Hezký den,“ poděkovala Žilková za přízeň. 

Vánoce u Žilkové? Nikdo nesmí vstát od stolu, jinak zemře! Už jednou se to stalo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.