Slováčková se nebála ukázat celulitidu: Reakce kolegů zaskočí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Slováčková se nebála ukázat celulitidu: Reakce kolegů zaskočí!

Anna Slováčková ukázala celulitidu. Bravo!
Anna Slováčková ukázala celulitidu. Bravo! (Aha! Tonda Tran)

Vrásky, pomerančová kůže, povislé bříško. To je realita i ve světě slavných. Anička Slováčková (25) coby průkopnice ukazování reálné krásy těla spustila řetězovou reakci. 

Když Anička Slováčková (25) v dubnu letošního roku bez ostychu na sociálních sítích ukázala celulitidu, strhla se doslova mela! „Musela jsem hodně vyjít ze své komfortní zóny, ale hrozně mi to pomohlo," říká nyní s odstupem. A vyplatilo se. Stala se totiž inspirací pro další hvězdy showbyznysu. 

Prostor X: Rozhovor s Annou Slováčkovou

Video se připravuje ...

„Jedním z mých cílů bylo, aby Instagram viděl reálný svět. A ne nastylované lidi plné filtrů. Mrzí mě, že si pak řada lidí myslí, že to je normální a podle toho hodnotí i reálný život. Jsem ráda, že realitu ukazuje čím dál více lidí," řekla Super.cz Anička.

Stud odhodila i Nikol Štíbrová (24) nebo Veronika Arichteva(35). Ta fotku s vytahanou kůží na břiše vtipně popsala slovy: „Ano mám břicho a nebojím se ho použít."

Škoda, že Anička neinspirovala také Dádu Patrasovou. Ta publikuje jednu fotku za druhou, na které vypadá, že vlezla do stroje času. Fanoušci jí to nebaší. Za své fotky prohnané 150ti filtry chytá kritiku jak motýly do sítě.

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.