Vzpomínky na Lady Dianu: Málem zapálila palác! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Vzpomínky na Lady Dianu: Málem zapálila palác!

Princezna Diana
Princezna Diana (Profimedia)

Asi byste neočekávali, že urozená princezna bude umět nějak dobře vařit, ale co předváděla v kuchyni princezna Diana (†36), to prý byla hrůza! „Připálila i špagety,“ vzpomíná s úsměvem její bývalý osobní šéfkuchař Darren McGrady (58).

Lady Diana byla hrozná kuchařka, pokud byla ráno doma sama, byla schopná dát si tak akorát do misky cereálie. A jednou se museli povolat do Kensingtonského paláce hasiči poté, co byl v kuchyni silně cítit plyn. Pokusila se totiž o víkendu uvařit těstoviny, ale zapomněla na ně. Vroucí voda zhasla hořák, špagety se pochopitelně pořádně připálily,“ odhalil Darren McGrady, který byl v 90. letech minulého století osobním kuchařem královny a pracoval proto také pro její snachu.

Ukázka z nového dokumentu o princezně Dianě. Video zde:

Video se připravuje ...

A jak tehdy zareagovala manželka následníka trůnu na své kuchařské fiasko? „Smála se, byla ráda , že může chvilku pobýt ve společnosti 12 namakaných hasičů. A hned mi hlásila: Darrene, tomu neuvěříš, málem jsem zapálila celý palác,“ směje se Darren, který u příležitosti nedožitých 60. narozenin princezny lidských srdcí sdílel poctu princezně na své stránce YouTube. Šéfkuchař si ale jinak na Dianu nemohl stěžovat. Právě naopak... Její osobnost na něj měla obrovský vliv a od chvíle, kdy ji poznal, se prý snaží být pořád lepším člověkem.

50 věcí v životě princezny Diany, které nás fascinují dodnes

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
3. 7. 2021 • 08:34

Zregenerování a nevzdě­laní,­podvod­níci ! Mezi téma ***dama vypadala hysterka hezký,ale toť vse

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.