Obžalovaný princ Andrew: Zbaven královských titulů?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Obžalovaný princ Andrew: Zbaven královských titulů?!

Princ Andrew po smrti svého otce na nedělní mši
Princ Andrew po smrti svého otce na nedělní mši (Reuters)

V britské královské rodině to vře. Všichni teď řeší obžalování prince Andrewa (61) ze zneužívání. A zatímco on odjel skandál a ostudu světových rozměrů vysvětlovat matce Alžbětě II. (95) do Balmoralu, jeho bratr, princ Charles (72), si podle palácových zdrojů zoufá: „Neřešitelný problém...“

Už roky tikající bombu odpálila Američanka Virginia Giuffreová (38), která v úterý podala žalobu na Andrewa za to, že ji ještě jako 17letou opakovaně pohlavně zneužil! „Ženu prince Andrewa k odpovědnosti za to, co mi provedl. Mocní a bohatí nemají výjimku a musí nést za své činy následky,“ hřímala před novináři. A přesně v tu chvíli poklidná dovolená Alžběty II. ve skotském Balmoralu definitivně skončila. Hned týž den za ní dorazil žehlit celou kauzu Andrew v doprovodu své bývalé ženy Sarah Fergusonové (61), další den přijela na panství podpořit otce i jejich dcera Eugenie (31).

To princové Charles s Williamem (39) zůstávají zatím doma a strachují se o pověst rodiny, na kterou už stihli zpoza oceánu vylít kýble špíny princ Harry (36) s chotí Meghan (40). Oba následníci trůnu si uvědomují, že ať už kauza pro Andrewa dopadne jakkoliv, do smrti bude mít z ostudy kabát. I proto ho už v roce 2019 donutili, aby se stáhl z veřejného života.

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video se připravuje ...

Nyní nevidí jinou možnost, že v ústraní zůstane už provždy. „Žaloba Giuffreové znemožní jeho návrat k veřejným povinnostem,“ souhlasí s nimi spisovatel a expert na královskou rodinu Nigel Cawthrone (70). „Zároveň je čím dál tím méně pravděpodobné, že si udrží svůj status a titul Jeho královská výsost,“ míní.

Druhá žaloba na krku?

Ve vzduchu se nad Andrewem vznáší hrozba ještě druhé žaloby, jistou Johannu Sjobergovou měl princ údajně sexuálně napadnout v jejích 21 letech. Tehdy pracovala jako osobní asistentka princova zvrhlého kamaráda Jeffreyho Epsteina (†66). „Tvrdil, že potřebuje sexuální masáže a chtěl po mně tři orgasmy denně,“ říká. Totéž blaho měla prý na jeho povel a proti své vůli poskytovat i Andrewovi.

Blesk Podcast: Smrt Philipa (†99). Na pohřbu bude kvůli Harrymu a Meghan dusno

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.