Karel Gott (†80): UTAJENÁ NÁVŠTĚVA MILENKY NA HROBĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Gott (†80): UTAJENÁ NÁVŠTĚVA MILENKY NA HROBĚ!

Formanová navštívila Gottův hrob.
Formanová navštívila Gottův hrob. (Foto: Pavel Machan, David Kundrát, Jindřich Starý, archiv M. Formana, Nguyen Phuong Thao, ara)

Během svého krátkého pracovního pobytu v rodné zemi se Martina Formanová (55) vydala tajně k hrobu svého exmilence Karla Gotta (†80)! Byla tam od zpěvákovy smrti poprvé. Vdova po oscarovém režisérovi Miloši Formanovi (†86) šla na hřbitov na pražských Malvazinách s jasným cílem...

Spisovatelka prosila Slavíka o odpuštění. „Přišla jsem se mu omluvit, že jsem nezvládla přiletět na jeho pohřeb. Má to tam moc hezky udělané,“ svěřila deníku Aha! Martina.

Poslední rozloučení

S Karlem strávila v tichosti několik minut. V posledních měsících jeho života na něj hodně myslela a moc ji mrzelo, že se z rodinných důvodů nedostala na poslední rozloučení. Vše tedy napravila až nyní, více než rok a půl po zpěvákově smrti, kdy jí klidnější situace ve světě dovolila přiletět domů. „Jsem samozřejmě neustále v kontaktu s Ivankou Gottovou. Jsem ráda, že tu situaci zvládá dobře,“ doplnila Martina.

Vzpomínky

Hlavním cílem cesty Formanové do Česka je vydání její nové knihy Nalakuj to narůžovo, v níž vzpomíná na zesnulého manžela. Bolest ze ztráty milovaného člověka je pořád v ní. „Obecně se jaksi víc a víc snažím lidi hlavně pobavit, protože humor je pro mne absolutně nepostradatelný lék na všechny trable. V tom byl život s Milošem nejlepší, protože on byl vtipný až do konce. A najednou bylo pochopitelně po legraci...“ popsala po příletu domů spisovatelka, která o víkendu míří za maminkou a sestrou do Brna.

Martina Formanová z karantény v pořadu Spolu z domu

Video se připravuje ...

Za rozchodem s Martinou stál Slavík

Karla Gotta potkala Martina, tehdy ještě Zbořilová, ve svých osmnácti letech na večírku. Psal se rok 1984. V té době ještě studovala gymnázium v Brně. Jakmile odmaturovala, oznámila zpěvákovi, že si pronajala byt v Praze. Jejich milostný vztah vydržel na přelomu 80. a 90. let pět roků. Podle zpěvákovy dcery Dominiky stál za rozchodem její otec. „Řekl mi tehdy – už jsem to s Martinou ukončil. Už to chtěla navážno a řekla mi, že se rozhodně s nikým z rodiny nebude finančně dělit! To ho velmi ranilo,“ vzpomínala loni ve své knize nejstarší Slavíkova dcera.

Gottův hrob byl vykraden! A následky pro Kotka po loňské nehodě na motorce

Video se připravuje ...

Ukázka z knihy aneb Bez písní a kouře

„Umlkly Milošovy oblíbené písničky, které jsme si pouštěli, jako by měl kdykoli vejít a připojit se k nám. Obývákem se nenese kouř jeho doutníků ani vůně espressa s kapkou Baileys ani zvuk CNN ani, ani...“ stojí v úvodu knihy Formanové.



Přečtěte si
-bello-
28. 5. 2021 • 23:50

Ono se nic nestalo, že na pohřeb nepšišla.Zvládla to tam Bohdalová, ta citovala 2 děti místo 4 a mlčela o milenkách.
Holt pohřeb pompa , ale taková divná .... nabubřelá .Stačilo už jen pustit sirény

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.