Formanová s Matuškovou si »vjely do vlasů«: Je v tom CHLAP! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Formanová s Matuškovou si »vjely do vlasů«: Je v tom CHLAP!

Martina Formová a Olga Matušková. Dvě slavné ženy slavných mužů, obě s rozdílnými názory na amerického prezidenta
Martina Formová a Olga Matušková. Dvě slavné ženy slavných mužů, obě s rozdílnými názory na amerického prezidenta (reprofoto ČT)

V Americe se přepočítávají výsledky voleb a mezi příznivci jednoho ze dvou možných kandidátů na dalšího prezidenta USA to vře. Názorový střet vypukl i mezi dvěma Češkami, které trvale žijí za oceánem, Martinou Formanovou (54) a Olgou Matuškovou (72).

Zatímco vdova po oscarovém režisérovi volila Joea Bidena, Matušková nedá dopustit na stávající hlavu Spojených států Donalda Trumpa. V duelu v České televizi pak obhajovaly, proč se přiklání k té či oné straně, jak píše Blesk.cz. „Jsem demokratka tělem a duší, ale v tomto případě se přiznám, že jsem volila proti Donaldu Trumpovi. Jednak ho nemám ráda jako člověka, protože je příliš negativní na můj vkus. Ale také proto, že po těch čtyřech letech je tu po něm spoustu nesplněných slibů, žádné výsledky.  Amerika je rozdělená,“ řekla v rozhovoru pro ČT Martina Formanová, kterou mile překvapila vysoká volební účast.  „Ať ty volby dopadnou jakkoli, jsem ráda, že to bude opravdu volba lidu,“ míní vdova po slavném režisérovi.

Martina Formanová z karantény v pořadu Spolu z domu

Video se připravuje ...

„Biden je člověk, který respektuje vědu a respektuje odborníky, a jeho ego mu nebude bránit povolat ty nejlepší, aby řešili situaci ohledně koronaviru. Věřím, že když se obklopí dobrými lidmi, tak zvládne posílit i ekonomiku,“ řekla  dále Formanová.

Moderátor Martin Řezníček se následně video hovorem spojil na Floridu s Olgou Matuškovou. „To, co jsem teď slyšela od paní Formanové, je naprosto neuvěřitelné, že člověk, který tady žije, si tohle může myslet. Tady v Americe je to nyní tak, že 99 % médií očerňuje pana prezidenta Donalda Trumpa, kterého milují lidi tak, že mu chodí tisíce lidí na shromáždění, ale to CNN určitě nepřenáší. Je to úžasný člověk, který ukradl demokratům dělnickou třídu. Zařídil nejlepší ekonomii za čtyři roky. Když paní Formanová říkala, že nic nesplnil: Je prokázáno, že splnil nejvíce věcí, co slíbil ve své kampani. Mně tak vyrazila dech tím, co ona říkala, že já nemám slov,“ rozhořčila se Matušková.

Která se z nich se bude nakonec radovat? To se dozvíme už velmi brzy…

Gottova ex Martina Formanová: Náš vztah není o pár slovech...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
5. 11. 2020 • 17:11

Dámy asi budou počítat vlasy z drdolů...Ať si klidně do drdolů vletí...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.