Kraus proti Dědkovi: PO GAUČI MU SEBRAL ZAGOROVOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kraus proti Dědkovi: PO GAUČI MU SEBRAL ZAGOROVOU

Kraus má strach z konkurence?! Soupeři už uštědřil první vážnou ránu
Kraus má strach z konkurence?! Soupeři už uštědřil první vážnou ránu (FTV Prima, archiv)

V konkurenčním boji mezi dvěma moderátory talkshow na TV Prima pořádně přituhuje. Po zákazu mít stejnou sedačku se musel vypořádat Honza Dědek (48) s dalším naschválem od Jana Krause (67)! Ten mu těsně před natáčením sebral hvězdné hosty Hanu Zagorovou (73) a Štefana Margitu (64).

Jen co Honza Dědek ohlásil pěvecký pár, bylo zle. „Byl jsem televizí Prima požádán, abych postoupil své dva milé hosty, paní Hanu Zagorovou a pana Štefana Margitu, kolegovi Janu Krausovi. Nebudu vám lhát, měl jsem radost, když paní Zagorová a pan Margita přijali pozvání do mé talkshow a na rozhovor s nimi jsem se velmi těšil,“ řekl deníku Aha! Honza Dědek. Podle informací Aha! si tuto změnu vynutil štáb Show Jana Krause. Byl už dán termín natáčení a Dědek musel narychlo shánět náhradního hosta. „Ač jsem stejně jako Jan Kraus na vojně nikdy nebyl, ctím pravidlo služebně staršího. Namísto Hany Zagorové a Štefana Margity proto do mého křesla usedne Ewa Farna,“ oznámil Honza.

Kraus o cenzuře Primy: Doufám, že to odvysíláte celé

Video se připravuje ...

 

Pro Zagorovou a Margitu to prý nebyl problém. „Velice nás těší, že je o nás zájem v obou pořadech s tak báječnými tvůrci a moderátory. Když nám Prima oznámila, že se produkce domluvily na změně našeho účinkování, rádi jsme vyhověli,“ okomentovali zpěváci.

„Paní Hanu Zagorovou a pana Štefana Margitu oslovily k účasti na natáčení nezávisle na sobě produkce obou talkshow. Honza Dědek projevil velkorysost a profesionalitu, díky kterým rozhovor s Hanou Zagorovou a Štefanem Margitou přinese ve středu 2. září Jan Kraus. Honza Dědek namísto avizovaného páru Hana Zagorová a Štefan Margita vyzpovídá v úterý 1. září Ewu Farnou a rozhovor s Hanou Zagorovou a Štefanem Margitou uvede v některém z budoucích dílů své talkshow 7 pádů Honzy Dědka. Honzovi Dědkovi tímto děkujeme za vstřícný a kolegiální přístup,“ sdělila mluvčí FTV Prima Zuzana Brzáková.

Nejedná se však o první hozený klacek pod nohy pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Ten dokázal ve sledovanosti Krausovu Show už třikrát porazit, a to se jistě dlouholeté hvězdě stanice nelíbí. A tak se začaly dít věci... Přišel třeba požadavek, že proslulý červený gauč je poznávacím znamením Krausova pořadu, a neměl by se tedy objevovat v dalším debatním formátu...

Honza Dědek o konfliktu s Janem Krausem: Spor o červenou sedačku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
20. 8. 2020 • 11:15

mbmb naprostý souhlas s vámi. Vaše slova podtrhuji, Kraus je trapný.

mbmb
20. 8. 2020 • 07:30

Pan Dědek je úplně jiná level rozhovoru než cirkus agresivita a sebestřednost Krause

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.