Zpověď Evy Josefíkové: Mladá herečka se sexu neubrání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpověď Evy Josefíkové: Mladá herečka se sexu neubrání

Eva Josefíková
Eva Josefíková (Profimedia.cz)

Vypadá jako nestyda, která se nerozpakuje před kamerou svléknout. Diváci už mohli Evu Josefíkovou (30) vidět na plátně nebo obrazovkách řádit v posteli, předvádět divoký sex nebo se koupat v rouši Evině. Svlékat se na povel jí zpočátku nebylo po chuti, teď už se ale bývalka Jiřího Mádla (33) pokynům režiséra nebrání.

Začínala jako křehká princezna. Záhy si ale filmaři všimli jejích smyslných křivek a začali ji obsazovat do rolí, v nichž musely v některých scénách svršky dolů. A jak Eva přiznává, příjemné to většinou nebylo.

Dusno na place
„V každém druhém filmu je milostná scéna a každá druhá herečka doufá, že se odehraje v decentním šerosvitu a nijak explicitně. Na place je pak většinou dusno a občas chybí empatie a trpělivost,“ popsala herečka. První velkou zkouškou odvahy prošla už jako dvaadvacetiletá, kdy měla ve filmu Probudím se včera peprnou postelovou scénu s dnes již expartnerem Jiřím Mádlem.

Divoký sex
To nebylo ale nic proti tomu, co přišlo o dva roky později. Ve volném pokračování filmu Gympl s názvem Vejška musela své tělo vystavovat skoro pořád – od divokého sexu s Tomášem Vorlem mladším (34) přes hrátky s Mádlem až po filmovou soulož s Janem Krausem (66).

Teď už je cynik
„Doby, kdy mě chtěli režiséři před kamerou svlékat, jsou naštěstí pryč, ale mladá herečka se tomu těžko brání,“ řekla Josefíková serveru Novinky.cz s tím, že se za odhalené scény dnes stydí. „Ráda bych zpětně nabrífovala dvacetiletou Evu, ale to už nejde. Byla jsem naivní a překvapená. Teď už jsem cynik a nahotu beru jako kostým. Nebo diskutuju,“ dodala Josefíková, která si role dnes už může víc vybírat.

Eva Josefíková, punková cestovatelka a hloupá bruneta:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
14. 5. 2020 • 21:40

Když už na sebe nechala vlézt hnusa, jako je Mádl, tak už jí může být jedno, komu podrží!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.