17 let od Snowboarďáků: Kotek stále čelí šílenství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

17 let od Snowboarďáků: Kotek stále čelí šílenství

Vojta Kotek
Vojta Kotek (Martin Hykl/ ČT)

Když se před 17 lety poprvé společně objevili ve filmu Snowboarďáci, fanynky z nich šílely a komedie pro teenagery jim rozjela hvězdnou hereckou kariéru. Dnes jsou z Vojty Kotka (33) a Jiřího Mádla (34) uznávaní herci i režiséři, a ačkoli už od natáčení uplynulo několik let, fanynky v nich stále vidí ztřeštěné kluky a šílí z nich pořád stejně.  

7 let od Snowboarďáků: Kotek stále čelí šílenství

Na své začátky nyní vzpomíná herec Vojta Kotek a sotva dokáže věřit tomu, jak ten čas letí. „Psali jsme si teď nedávno s Mádlošem: Ty vo*e, vždyť už je to 17 let, co jsme to točili,“ diví se Vojta Kotek. Některé věci se ale nemění. Z dívčích idolů se akorát staly idoly dospělých žen a v některých případech už i maminek.

„Děsí mě to, že mě zastaví paní s dítětem a říká: ,Já jsem vás strašně milovala, když jsem byla dítě, když mi bylo devět. A já říkám: A víte, že mně bylo 17, vám 9 a vy už máte dítě...' Ježíši Kriste, to je strašný, ten čas hrozně letí,“ reaguje překvapeně Kotek.

Vojta Kotek: Tajně touží po návštěvě bordelu!

Video se připravuje ...

Ani herec se této životní roli nebrání, ale jak sám tvrdí, chce to vhodný moment.  „Říká se, že kluci mají času víc. Nikdo mě do toho nějak netlačí, ale já bych už samozřejmě chtěl. Na to jsou ale potřeba dva a musí to přijít ve správný čas, každopádně já se na to moc těším,“ dodal v rozhovoru pro Super.cz Vojta Kotek.

Vojtěch Kotek o filmu Vlastníci v pořadu Prostor X

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.