9. řada soutěže Máme rádi Česko: Souboj těžkých vah! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

9. řada soutěže Máme rádi Česko: Souboj těžkých vah!

Jakub Prachař
Jakub Prachař (Foto FTV Prima)

O tom, že je kamera nemilosrdná, se při natáčení soutěže Máme rádi Česko přesvědčili Jakub Prachař (37) a Vojtěch Kotek (33). Oba kapitáni vypadali úplně jinak než před rokem. A nebyl to optický klam! Exmanžel Agáty Hanychové (35) hlásí 12,5 kilo navíc.

V době, kdy všechna natáčení visí takříkajíc na vlásku kvůli covidu, Vojta s Kubou o kšeft nepřišli. Pět dní stáli dvanáct hodin denně pod televizními světly, aby natočili 10 nových dílů už deváté řady soutěže Máme rádi Česko. Opatření se nepodepsala jen na natáčení, ale i na samotných kapitánech červeného a bílého týmu. Největší práci s nimi měli v kostymérně.

Vykrmuje ho máma

Místo aby jen oprášili oblečení, které měli oba pánové při loňském natáčení, museli povolovat, nabírat a možná i úplně přešívat. Prachař se za rok pořádně zakulatil. „Měl jsem lepší catering, nabral jsem dvanáct a půl kila, takže jsem v kostýmovém rozstřihu,“ vtipkoval herec, který po rozvodu s Agátou žije u maminky Dany Batulkové (62) a její domácí kuchyně mu evidentně šmakuje.

Přiznání Jakuba Prachaře v pořadu Máme rádi Česko: Mysleli si o mně u komise, že jsem zešílel!

Video se připravuje ...

Minus sedm

Ani Vojta není se svou váhou úplně spokojený. „Nejdřív jsem spadl o sedmnáct kilo a pak jsem zase deset nabral. Jsem pořád minus sedm, ale bylo líp. Nejčastější slovo v kostymérně, které jsem tam slyšel, bylo – povolíme!“ vtipkoval Kotek. I on je prý momentálně bez partnerky.

Nastávající maminky Leová a Hejdová

V prvním díle své znalosti porovnají i moderátorky Monika Leová (29) a Zorka Hejdová 30). Obě natáčely ve vysokém stupni těhotenství a prozradily, jména vybírají pro své potomky. „My jsme šli zlatou střední cestou, ne ryze českou, nebude to Honza, ale ani to nebude žádná exotika. Nesetkáš se s tím jménem každý den,“ naznačila Zorka, čímž dala prostor ke spekulacím kapitánů. Prachař tipuje jméno Hans, Kotek Konráda. „My jsme měli na začátku tip, ale neprošlo to přes babičky. Počkám, až to vyprdnu, a když to bude mít šikmé oči, dám tomu trochu exotické jméno, když ne, tak to bude Eliška,“ byla o něco konkrétnější Monika.

Startují nové díly soutěže Máme rádi Česko: „Povolili jsme kostýmy a natočili nejlepší řadu,“ říká Prachař

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.