Smolař Kotek zase sám: Proč ho jeho Valerie opustila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Smolař Kotek zase sám: Proč ho jeho Valerie opustila?

Vojta Kotek s bývalou láskou.
Vojta Kotek s bývalou láskou. (Blesk: Marek Pátek, Martin Hykl, Pavel Machan)

Kolegové, ke kterým má blízko, už mají vlastní rodinu, jsou po svatbě, nebo alespoň žijí dlouhá léta se svojí drahou polovičkou. Jemu to však v lásce nějak nevychází. Fešák Vojtěch Kotek (33) je totiž zase sám. Proč přišel rozchod i s grafičkou Valerií Rónovou, dcerou slavného sochaře Jaroslava Róny?

„Myslím si, že láska je něco, co může dát životu smysl. Pokud mám lásku, je to kormidlo. Je to směr, který držím, a vím, že jsem na správné cestě. Samozřejmě když člověk pak o tu lásku přijde, někdy může mít pocit, že najednou ten smysl života ztratil, ale myslím si, že láska jako taková je opravdu v každém z nás a je i vůči sobě, světu a okolí. Pro mě je to velmi podstatná entita,“ nechal se podle expres.cz slyšet před časem Vojta Kotek, který se kromě herectví věnuje i moderování, hudbě a režii.

Vojta Kotek měl po nehodě skončit v nemocnici! A těhotná Pizingerová terčem úchylů

Video se připravuje ...

Podle již zmíněné redakce ho Valerie, která mu byla oporou na pohřbu otce, měla opustit po jeho nehodě na motorce. Na mladou grafičku toho bylo asi moc. Slavného herce pravděpodobně dnes mrzí hlavně to, že jeho bývalá láska má mít podle informací nového partnera, se kterým je spokojená. Snad i Kotek konečně najde spřízněnou duši, se kterou se odhodlá k dalším životním krokům.

Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.