Tátové na tahu Jakub Prachař a Petr Vaněk: Vychovávají spolu dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tátové na tahu Jakub Prachař a Petr Vaněk: Vychovávají spolu dceru!

Pánové si budou muset zahrát rodiče malé holčičky.
Pánové si budou muset zahrát rodiče malé holčičky. (Foto FTV Prima)

Ač jsou oba heterosexuálové, na ženu si tentokrát ani nesáhnou! Alespoň ne před kamerou právě natáčeného primáckého seriálu Tátové na tahu. Podle scénáře se totiž Jakub Prachař (34) bude muset zamilovat do Petra Vaňka (39) a rozehrát vztah homosexuálního páru vychovajícího šestiletou dceru.

Naštěstí nemuseli předstírat lásku k péřovému boa nebo se pitvořit před kamerou. „Hrajeme to civilně, něco ve smyslu Zkrocené hory, čili tam nejde o nějaké vyhroucenosti, o kterých si lidé myslí, že patří do komedií tohoto typu,“ prohlásil Vaněk. „Všichni mají pocit, že homosexuálové jsou hodně expresivní, ale my jsme necítili potřebu to někam hnát. Chtěli jsme spíš ukázat citlivost těch chlapů,“ svěřil deníku Aha! herec.


I když lásku k muži musí na obrazovce předstírat už potřetí, vůbec nic si z toho nedělá. „Na tohle kašlu, každá z těch rolí je odlišná. Naopak u tohohle projektu mě těší, že se konečně ukazují chlapi, kteří se dokážou postarat o děti. A že jsou to gayové? Přijde mi to správné! Proč mají být děti v dětských domovech, když jsou tyhle páry v pohodě? Proč by nemohli mít dítě. Mnohem důležitější je, že dítě dostane lásku a někam se posune v životě,“ uzavřel Vaněk.

Otcové Tomáš a Kamil
Muži chodí na mateřskou, exmanželé se o potomky starají ve střídavé péči a homosexuální páry mají děti! To je ve stručnosti děj seriálu Tátové na tahu. Jakub Prachař coby homosexuální Tomáš se v něm po smrti své sestry musí ujmout její dcery Štěpánky. A počítal s tím, že na ni zůstane sám – že ho kvůli tomu jeho přítel Kamil (Petr Vaněk) opustí. Opak je ale pravdou a z Kamila, Tomáše a Štěpánky se stane rodina.


Eva Josefíková (28) a Štěpán Benoni (34)
Nikola a Jakub Beranovi
Po provalené nevěře manžela, bývalého hokejisty Jakuba podala kadeřnice Nikola žádost o rozvod. Se třemi dětmi našla útočiště u jeho agenta Robina. Nevěrný manžel se ji teď snaží získat zpět a soudně se domáhá i opatrovnictví.

Jana Stryková (39) a Saša Rašilov (46)
Alena a Marek Moravcovi
Marek se dobrovolně vzdal kariéry v reklamce a odešel na otcovskou dovolenou, aby jeho žena, doktorka Alena, mohla profesně růst. Ta má sice výčitky svědomí, že s rodinou tráví málo času, práci na chirurgii se ale nechce vzdát.

Aňa Geislerová (42) a Karel Dobrý (49)
Gábina Sokolová a Lubor Knopp
Nedávno prodal úspěšnou stavební firmu a plánoval, jak si s partnerkou užijí dlouhý předčasný důchod. Jenže Gábina nastoupí do práce a Lubor se začíná starat o chod domácnosti a výchovu dcery.

Na video s Jakubem Prachařem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.