Agáta a Jakub Prachařovi: Kartářka promluvila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Agáta a Jakub Prachařovi: Kartářka promluvila!

Agáta a Jakub Prachařovi.
Agáta a Jakub Prachařovi. (Profimedia)

Znají se už od dětství a svatby měli rovnou dvě. Manželský pár Agáta (32) a Jakub (34) Prachařovi si za léta manželství prošli mnohým.  Netrvalo dlouho a vyrojily se informace, že Agáta je Jakubovi nevěrná. I přesto, že to vypadalo, že krizi jejich manželství nevydrží, oba to nakonec zvládli a teď tvoří se dvěma dětmi spokojenou rodinu. Jak to vypadá s dvojicí do budoucna, prozradila kartářka Helen Stanku.

Jedna svatba nestačila a tak se Agáta a Jakub rozhodli vzít hned dvakrát. První spontánní, když se po večírku probudili a rozhodli se vzít. Druhou pak v kostele v Úněticích, kde Agáta křtila také svého syna Kryšpína. Na druhé svatbě nechyběla početná rodina a mnoho slavných osobností.

I přestože jejich vztahu příliš lidí nedávalo dlouhého trvání, jejich manželství trvá dodnes, i když si, jako asi každé manželství, prošli svým. Během jejich manželství byla Agáta několikrát nařčena z nevěry, kvůli poslední dokonce její manžel Jakub požadoval testy otcovství.

Tehdy jejich manželství bylo velmi nahnuté a vypadalo, že se každou chvilkou rozvedou. Naštěstí spolu krizi ustáli a vše je nyní zalité slunce, zda-li jejich vztah do budoucna má nějakou možnost prozradila kartářka Helen Stanku. „Ti dva ať chtějí, nebo nechtějí, tak je k sobě pořád něco lepí. I když je to s problémy, tak oni dva k sobě mají pořád nějaké lepidlo,“ tvrdí kartářka podle Extra.cz.

„Jak dlouho to bude trvat, vám neřeknu, ale ti dva pokračují v kolotoči, který nastartovali,“ řekla kartářka pro Extra.cz, která naznačila, že jejich vztah stále dozrává. Zda je označení, že jejich vztah pokračuje v kolotoči narážkou, že si tihle dva projdou ještě nějakou krizí, těžko říct, to ukáže až čas.

 Prachař, děda Hanych a spol zapíjeli dceru Miu: Kdo se sotva držel na nohou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jenka
21. 4. 2018 • 14:06

Bello moje poděkování je pod "Jenka". Nevím proč to Vás minulo. mohla jsem provést chybu a omlouvám se.

jenka
21. 4. 2018 • 14:00

Bello, vím o Tobě dost dlouho, ale zatím jsem nepropadla nutkání reagovat. Dnes Ti musím vyseknout hlubokou poklonu. Co slovo, to perla. Lépe bych to asi nevystihla.

xcarodejka
16. 4. 2018 • 13:27

Já nečtu tolik bulváru jako bello nebo mord, ale myslím, že ti dva se mají rádi přeci jen " opravdověji" než třeba Darinka Rollincová a Rytmus. Kolotoč je asi pravděpodobný i bez té paní kartářky.....

mord
11. 4. 2018 • 15:29

Hi hi ty zase smudlo zvracis

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.