Krainová viděla Prachařovou v plavkách: VÁLKA MODELEK POKRAČUJE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krainová viděla Prachařovou v plavkách: VÁLKA MODELEK POKRAČUJE

Krainová vystavila své tělo v plavkách.
Krainová vystavila své tělo v plavkách. (Foto Instagram)

Poté, co se půl roku po porodu ukázala Agáta Prachařová (32) na přehlídkovém molu, strhla se vlna kritiky na její postavu.  Celulitida, povislý zadek, velké břicho a nohy samá modřina.Takovou kritiku si modelka a matka dvou děti vyslechla na svou postavu. Teď se do její figury obula i Simona Krainová (45), její dlouholetá rivalka.

„Mně nepřísluší to soudit, nechci do toho rýpat, ale každý má oči…,“ řekla modelka Krainová Blesku. Obě modelky spolu vedou spor již od roku 2008, kdy Krainová začala randit s hokejistou Jiřím Hudlerem (34), první vážnější známostí Prachařové.

„Nechala bych to těm urostlým a hubeným dívkám…,“ neodpustila nakonec Krainová poznámku na Prachařovou. „Ať si to každý posoudí sám. Sice proplovám pětačtyřicet let, na přehlídku v plávkách bych si netroufla,“ řekla Blesku Krainová.

I přesto, že je Krainové pětačtyřicet, postavu by ji mohla závidět kdejaká dvacítka. Svou postavu modelka ráda vystavuje na svém účtu na Instagramu a není se čemu divit, modelka na sobě pracuje a postavu má jedna báseň. „Člověk by měl mít v určitém věku soudnost!“ dodala Krainová Blesku, která by si na rozdíl od Prachařové na přehlídková mola už netroufla.
A jak reaguje Prachařová na vlnu kritiky? Na svém instagramovém účtu vytvořila fotokoláž, na které jsou její kolegyně z branže, které nemají děti, aby dokázala, že její postava je v naprostém pořádku.

Na video s Agátou Prachařovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
sugarbitter
27. 3. 2018 • 17:02

Já být jimi, tak bych četla třeba antické filozofy..... není to oškolkách, ale rozvíjet ducha je třeba v každém věku. Jinak z vás budou takové velikonoční kraslice, jedna podobna té druhé.

antonuis.j
23. 3. 2018 • 11:39

Já bych řekl, že jsou si tak nějak obě rovné - jedna za 18 a druhá bez dvou za dvacet... Krainová je sice udržovaná co to dá, ale je to stará ohera a hezká není, už dáááávno ne.. ona nikdy vlastně krasavice nebyla. A viděli jsme ji bez retuše a její figura je taky samý sulc a ďolík, navíc i její obličej je stařecký a scvrklý, takže si nemají s Aguš co vyčítat. A o jejich IQ (s nadsázkou jsem to napsal) se vůbec nedá mluvit, to je rovno dnešní teplotě zrovna jako jejich vzdělání.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.