Perná Výměna manželek: Podívejte se už teď, jak gayové zatočili s rodinou vojáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Perná Výměna manželek: Podívejte se už teď, jak gayové zatočili s rodinou vojáka!

Gayové Petr a Petr řádně rozboužili vody Výměny manželek.
Gayové Petr a Petr řádně rozboužili vody Výměny manželek. (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Už v pátek večer pokračuje na Nově druhým dílem nové série Výměna manželek. Podařilo se nám s předstihem zjistit, jak voják z „konvenční“ rodin přijal výměnou za ženu chlapa. A kdo byl na konci pořadu drsně označen za špínu. Jen se podívejte!

Na jedné straně Tereza (33), její muž-voják Jiří (35) a jejich tři děti (2 až 12 let), na druhé straně dva Petrové-gayové (23 a 36). Od začátku bylo jasné, že tahle výměna nebude zrovna jednoduchá. A to se potvrdilo!

Do rodiny vojáka Jiřího putoval mladší z Petrů. Od paní domu, tedy Terezy, měl v manuálu napsáno, že malá Valerie je nemocná – má nálady a výbuchy vzteku. Navíc že je hyperaktivní. V řadovém domku gay páru na druhou stranu čekalo na Terezu jen upozornění, že starší Petr je pedant, co se týče čistoty a klidu. Mladší Petr, který byl vyslán na zkušenou, zkrátka doma funguje jako kuchařka a uklízečka. Prý si Terka má dát pozor, aby neuklízela, když je starší Petr doma – nemá to prý rád.

Nutno říct, že Tereza šla do výměny proto, že se doma cítí jako služka. Jedním dechem ale dodala, že je závislá na Facebooku, na kterém „visí“ prakticky non-stop.

Video se připravuje ...


Jak reagovali na muže místo ženy

Obavy z toho, jak bude voják Jiří reagovat na muže místo ženy, se brzy ukázaly zbytečné. Úsměvně nicméně působilo, když nic netušící Jiří přinesl pihatému Petrovi květiny na uvítanou a pak musel dcerce vysvětlovat, proč ta paní vypadá jako pán. Pak už to nicméně v domácnosti toho času vyměněné Terezy šlapalo perfektně. „Nepřišel jsem do styku s nikým z gay komunity. Vždycky jsem měl, upřímně, na homosexuály špatnej názor. Tak to je. Ale tady s Petrem jsem změnil názor o 100%. Vidím, jak se stará o holky, je to super. Kdybych měl mluvit do zákona o adopci, tak pokud budou takoví lidi jako Petr, tak bych se toho vůbec nebál,“ řekl dokonce po pár dnech výměny Jiří. „Já si nemůžu pomoct, ale jestli se rozvedu, doufám, že ne, ale pokud ano, tak si vezmu chlapa, teda na domácnost. Na ty ostatní věci mi zůstanou pořád ženský,“ dodal nakonec se smíchem Jirka.



Tereza nestíhala práci

To v domě gayů tak idylická situace nepanovala. „Já bych doma takovýho člověka mít nemohl,“ řekl starší Petr na konto náhradní manželky Terezy. „Když zapípá myčka, tak můj Petr to jde hned vyskládat.“ Tereza to ale vidí jinak. „Já to půjdu vyskládat, až se mi prostě bude chtít!“ hlásá. Starší Petr, zvyklý na maximálně komfort od svého mladého milence, měl zkrátka pocit, že Tereza je pomalá a nepříliš ochotná.

Video se připravuje ...


Co si řekli mezi osmi očima?

Když se po výměně celá čtveřice sešla na pivu a limonádě, nešetřil voják Jiří chválou na Petra. „Petr se o děti postaral špičkově! Všechno zvládl na jedničku,“ pěl ódy Jiří, zatímco Tereza lapala po dechu. Když vyšlo najevo, že během výměny hyperaktivní Valerie vůbec neměla výbuchy vzteku, protože si mladý gay se vším poradil, nevycházela z údivu. Mladý Petr jí pak jemně naznačil, že podle něj ona doma nestíhá, protože utrácí čas na Facebooku. „Neseď u Facebooku a můžeš místo toho vyprat prádlo,“ poradil jí. Starší Petr si také neodpustil rýpnutí a předal Tereze kleště, aby si doma přestřihla kabel od internetu.

Jiří pak popřál oběma gayům, aby jim to v životě vyšlo a dokonce prohlásil, že by jim přál, aby mohli v budoucnu společně vychovávat děti. A Petr a Petr? Ten mladší dostal od staršího žádost o ruku!

Na závěr je třeba dodat, že mimo osmi očí mladší Petr ještě řekl, že Tereze nechtěl na rovinu říct, že je špína a že má doma bordel. Nechtěl jsem být tou kurvou (citujeme), která jí to vmete. A Tereza? Ta po návratu domů skutečně přestřihla kabel od internetu a prohlásila, že zase začíná rodinný život. Jenže o dva dny později už požádala na Facebooku Petra o přátelství…





Přečtěte si
hlavaty
6. 9. 2013 • 14:41

Přesvědčovali nás při natáčení ,že tento díl bude reklama na gay komunitu aby se diskutovalo o změně systému kvůli výchově dětí... Chyba lávky... Nova dělá ze všech lidí blbce a má na to silnou páku, televizi na kterou kouká spousta lidí , kteří všemu uvěří...

hlavaty
6. 9. 2013 • 14:37

Zdravím... Celá výměna manželek byla jen komedie na lidi.... Nevěřte všemu co píše bulvár a co se sestříhalo aby to bylo zajímavé pro vás... Dcera Valerie měla několik silných záchvatů ale ani jeden nebyl natočen, gay Petr nebyl s dětmi uplně sám ani minutu, byl tu s ním štáb ženských, které se o děti starali když on každou chvíli byl kouřit...

prroud
6. 9. 2013 • 10:16

podarilo se ti me nastvat tak,az z toho jsou preklepy,mas radost?. Jako spravnej cechacek jiste mas,tim spis,ze nerozeznas co je normalni a co uz normalni neni,precti si protokoly sionskych mudrcu,evidentne ti chybi nalezitej rozhled o chodu sveta,ale mas velikou kliku,ze nestojis vedle me!

prroud
6. 9. 2013 • 10:13

bjuno,se svym hultsvatvim a verejne priznanou hlouposti si skoc za roh a tam si vraz poradnejch par facek,aby se ti v hlavne srovnaly hodnoty toho co je normalni a co uz normalni neni,bud ty lasky a diskutuj se mnou slusne,s hovadama odmitam komunikovat! Bylo by dobry,kdyby ses naucil cist,rec byla o homosexualite ve vztahu davani spatnyho prikladu detem,takze neplet hrusky s jablkama!JIank si o tobe zacnu myslet,ze jsi rozumove menecennej!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.