Aktéři Výměny manželek zakončené rvačkou rok poté: Zbavila se Marie despoty Mirka? Neuvěříte... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Aktéři Výměny manželek zakončené rvačkou rok poté: Zbavila se Marie despoty Mirka? Neuvěříte...

Marie s Mirkem jsou spolu i rok po výměně.
Marie s Mirkem jsou spolu i rok po výměně. (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

V pátek večer odvysílala televize Nova novou epizodu show Výměna manželek. Ta skončila rvačkou a údajným rozchodem jednoho z párů. Jenže od natáčení už utekl rok. Jak žijí oba páry teď? Poslala Marie despotického Mirka? To budete koukat!

Polákovi PO VÝMĚNĚ


„Manžel se po natáčení Výměny manželek odstěhoval do altánku na zahradě. Asi měsíc s náma vůbec nekomunikoval. Po měsíci se vrátil a začala obrovská manželská krize. Trvala asi půl roku. Po čase jsme se dohodli, že navštíví psychologa. Opravdu u něj byl. Teď už není tak vzteklý,“ vypráví manželka Marie o svém muži Mirkovi. Vyměněná manželka Dominika to ale vidí jinak. „Jsem stále v kontaktu s dětmi Marie a Mirka. Mirek je pořád stejný debil. Jejich syn Tomáš čeká, až bude moct odejít. Je to tam zkrátka pořád stejný, nic se nezměnilo,“ říká Dominika.

Marie přiznala, že s Mirkem to není žádný láskyplný vztah. „Nemilujeme se, prostě jsme si jen zbyli. Žijeme stále spolu, hlavně kvůli dětem. Do Výměny manželek bych šla klidně znovu, kvůli penězům. Za odměnu z natáčení jsme si pořídili skelnou vatu na zateplení,“ uzavírá Marie.



Duspivovi PO VÝMĚNĚ

„S odstupem času vzpomínám na natáčení s úsměvem, ale asi ještě dvě měsíce po Výměně to pro mě byla noční můra. Byl to obrovský nápor na psychiku. Mirek by se měl jít léčit, dusí celou rodinu a vůbec si to neuvědomuje. Nemyslím si, že by Mirek Marii vyloženě bil, ale určitě z něj má obrovský strach. Já sama jsem měl obrovský strach, během natáčení jsem si dávala dokonce prkno za dveře,“ vzpomíná Dominika. „Mirek kolikrát odejde z domu, několik dní se neukáže a děti pak mají strach, že se zabije. Je to zkrátka psychouš,“ říká Dominika.

A na otázku, jestli její muž litoval rvačky, kterou rozpoutal, Dominika odpoví rázně. „Litoval toho, že mu nedal víc. Chtěl za ním dojet a dát mu ještě víc. Nakonec si to manžel rozmyslel,“ uzavírá Dominika.





Přečtěte si
Beninecka
27. 1. 2024 • 19:33

nekdo tu psal ze by neresil 4krat zenateho lubose ehm pardon jako pokud se nekdo staci 3krat ozenit a take 3krat rozvest tak to zcela jiste nema v hlave v poradku a vubec nevi co vlastne chce cili pokud uz tohle nenapovedelo dominice nic o jeho charakteru tak je proste normalni pipka na entou tim se samozrejme nechci zastavat druheho paru pac ten byl take vadny on chovani dementa a ona zakriknuty vyraz cili je ji asi vse take uplne jedno proste oba pary byly nejake divne a vube jsem nepochopila jejich ucast ve vymene vlastne pardon kdyz se nekomu nechce delat tak si musi videlat alespon takto

dzery
1. 9. 2013 • 09:07

Říkám to stejný.

6010
1. 9. 2013 • 05:44

Dle názoru naší rodiny je to úplně obráceně.Kdo je psychopat je Luboš a Dominika,která je líná , vůbec nic nedělala, jen scény,které byly úplně zbytečné.Marie udělala chybu, že v manuálu a i před Lubošem nastínila,že Mirek je vzteklý a háže věcmi.Toho se ti dva chytili a již nepustili.Přitom Mirek byl zcela vpohodě, nic té přiblblé Dominice tak zlého nedělal.Měla by se jít léčit ona a ten její přiblblo motorkář, který byl primitiv na entou.Jen jak nechal Marii skládat tu hromadu dřeva a odjel si někam za kumpány na té své milované motorce.

illis
31. 8. 2013 • 21:50

Bufalobil, jsi mimo, já bych také s tím hovadem být nemohla. Mnpv

illis
31. 8. 2013 • 21:47

Já bych neřešila, že je Luboš po čtvrté ženatý, někdy to prostě nevyjde. Z této čtveřice má Luboš s Dominikou mé sympatie , Marie mi je líto , to není život s takovým raplem, jejich děti to mají stále před očima a ponesou si to do života, bohužel. Jsem šťastná, že mé dcery byly něčeho podobného ušetřeny, děti mají vyrůstat v láskyplném a harmonickém prostředí, nemají se rodičů bát, mají si jich vážit. Jen nevím, za co si lze vážit toho rapla . Za ten psycho teror, za ten bordel v domě. On má rád jen sám sebe a své koníčky. Ženu má jako služku .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.