Výměna manželek: Nevěra na druhou! »Děvko!« křičel David na Míšu, sám ji podváděl! Odpustili si... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Výměna manželek: Nevěra na druhou! »Děvko!« křičel David na Míšu, sám ji podváděl! Odpustili si...

Naštvaný David nejprve své záletné partnerce udělal ukrutnou scénu, pak ale vyšlo najevo, že sám taky není svatý...
Naštvaný David nejprve své záletné partnerce udělal ukrutnou scénu, pak ale vyšlo najevo, že sám taky není svatý... (TV Nova)

Během poslední epizody »Výměny manželek« došlo k šokujícímu odhalení nevěrné Michaely (22). Její partner David (27) se o milenci dozvěděl přímo během natáčení! „Moje žena je děvka!“ nepáral se s rychlým soudem David, který dokonce požádal o novou smlouvu s produkcí, aby honorář za natáčení byl rozdělen půl na půl a on už tak s nevěrnicí neměl nic společného.

Ale znáte pořekadlo »Zloděj křičí, chyťte zloděje!«? Platí do písmene, protože Michaela později zjistila, že nevěrná nebyla jen ona...

Takové veletoče v historii pořadu snad nikdo nepamatuje… „Po natáčení jsem zjistila, že můj muž není zas takové neviňátko. Zradil mě s kamarádkou a ublížil mi dvakrát tolik. Výměna nám ale otevřela oči a navzájem jsme si odpustili. Teď je nám hezky a jsme šťastní,“ vypráví Michaela z Frýdku-Místku, maminka malého klučiny.

„Po dvou týdnech se to ale všechno srovnalo. Teď je to určitě lepší než před Výměnou. Milujeme se,“ dodává Michaela.

Druhá manželka si ale nemyslí, že jejich vztah dlouho vydrží. „S náhradním manželem jsem si rozuměla. Bohužel se ale celá Výměna točila kolem té nevěry. David byl pořád nervózní, podrážděný a řešil to,“ vypráví Renáta Hažmuková (46) a pokračuje: „Jestli vzal David Michaelu zpět, tak podle toho, co říkal, udělal velkou chybu. Myslím si, že ona se nezmění. My si jinak žijeme dál svým klidným a spokojeným životem,“ uzavírá Renáta.



Autor:  Nikol Klevcovová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.