CELÉ VIDEO: Drsná rvačka v nové řadě Výměny manželek. Výbuch zlosti, pěsti a zásah ochranky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

CELÉ VIDEO: Drsná rvačka v nové řadě Výměny manželek. Výbuch zlosti, pěsti a zásah ochranky!

První z nových dílů Výměny manželek dopadl pro soutěžící katastrofálně.
První z nových dílů Výměny manželek dopadl pro soutěžící katastrofálně. (TV Nova )

Tak to je síla. Vůbec poprvé došlo ve Výměně manželek ke skutečné rvačce. Stalo se tak v závěru výměny, kdy si oba páry mají vyříkat dobré i zlé. Jenže tentokrát se vše hodně zvrtlo a musela zasahovat ochranka! Podívejte se na ochutnávku dílu, který bude premiérově odvysílán v pátek na Nově!

Do první výměny v nové řadě se přihlásili Dominika Duspivá (30) a její manžel Luboš (50). Kosmetička Dominika se nejvíc bála, aby v nové rodině nekápla na nějakého agresora. Jenže právě to se jí stalo. Mirek Polák (57), který vyslal na zkušenou do jiné rodiny svou ženu Marii (47), je totiž prvotřídní despota, který svou rodinu drží na zatraceně krátkém řetězu! Napětí ve své domácnosti nicméně Mirek cítil a přihlásil se do výměny prý proto, aby se to nějak vyřešilo. Nutno dodat, že Polákovi před výměnou byli ve stavu, kdy stačí poslední kapka a přijde rozvod.

Video se připravuje ...

Když dojde k samotné výměně, dává Mirek Dominice, která je nicméně také docela od rány, hodně zabrat a často dojde i na slzy. Výbušný muž ničí blonďatou kosmetičku na každém kroku. Je vzteklý, všechno ničí, rodina se ho bojí. Navíc začal mít na Domču sexuální narážky a začal ji osahávat. V tu chvíli už Dominika prohlásila na kameru, že by si přála, aby Mirkovi rozbil hubu její manžela Luboš. Byť to myslela v nadsázce, byla zatraceně blízko pravdě.

Video se připravuje ...

Když totiž po výměně došlo na společné setkání obou rodin, Dominika bez skrupulí popsala teror i sexuální narážky Mirka a v Lubošovi, který vedle ní seděl, to bublalo jako v papiňáku. Když pak Mirek začal Dominiku urážet, motorkář Luboš vyskočil jako čertík a chytil Mirka pod krkem. Šarvátku musela ukončit až ochranka (nutno dodat, že Nova si pro podobné příležitosti najala pořádného pořízka). I tak ale Luboš, kterému bez ustání Mirek na dával, slíbil svému sokovi, že si ho najde po skončení pořadu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
egyptanka
31. 8. 2013 • 08:58

Jde jim jen a jen o prachy,proto do toho pořadu jdou. Podle mě musí být finančně na dně,když tuhle trapárnu podstoupí. Já bych tam nešla ani za zlaté prase.

bobosa
28. 8. 2013 • 15:01

Co dnes člověk neudělá pro par korun že??Normální člověk kterej má prachy by tam nešel a kdo tvrdí že je tam jen kvuli skušenostem tak LŽE

prroud
28. 8. 2013 • 13:19

Presny,krasne nam ukazujou jak se dokazeme PRODAVAT! Casto maji i ty k....y z ulice vetsi uroven a sebeuctu,svou hrdost.Tohle by vyresil "nepodmineny prijem"+plus par dalsich samozrejmosti,spoustu z nich dokazalo pres 20 let totality zamerne pospinit,osvobodil by jednotlivce a lidstvo vubec.Jenze samo se neudela a bez srovnani zebricku hodnot,kde budou finance az buhvikde a na prvnich mistech budou lidsky hodnoty zalozeny na dobrejch mravnich zasadach to i tak nebude lehky,nez to lidi pochopej.

marie60
28. 8. 2013 • 13:06

..divím se, že se do toho pořadu mohou někteří přihlásit. Chtějí se jen zviditelnit a nebo jim jde o prachy, čert ví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.