Výměna manželek za účasti gayů: Měsíce po natáčení přišlo druhé vyříkávání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Výměna manželek za účasti gayů: Měsíce po natáčení přišlo druhé vyříkávání!

Výměna manželek měla tentokrát zajímavou dohru.
Výměna manželek měla tentokrát zajímavou dohru. (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

V pátek odvysílala televize Nova druhou epizodu premiérové řady úspěšné reality show Výměna manželek. Zvládla Tereza svou závislost na Facebooku? A řekl Petr příteli své „ano“?

Petr Kučera a Petr Vepřek PO VÝMĚNĚ

„Výměna manželek nás utvrdila v tom, že se chceme vzít, že spolu chceme trávit každý den. Deset dnů bez sebe bylo opravdu náročných, po návratu jsme si začali navzájem víc vážit a definitivně jsme se rozhodli pro registrované partnerství,“ vysvětluje Petr Kučera. „Registrované partnerství jsme uzavřeli asi dva měsíce po natáčení na olomoucké radnici,“ vzpomíná Petr.

Během natáčení se Petr nesetkal s žádnou negativní reakcí. „Nikdo s mou orientací neměl problém. Ani jednou jsem nepocítil nic negativního. Pro Jiřího to byl sice šok, ale postupně si zvykl a několikrát jsme si otevřeli večer víno a dlouho do noci si povídali,“ říká Petr.

„S Hlavatými jsme v každodenním kontaktu, dokonce u nás už byli přes víkend. Snažili jsme si vše několikrát vyříkat. Máme se navzájem rádi a na Terezu jsem diametrálně změnil názor. Teď už vím, že není vůbec jednoduché starat se o tři děti,“ uzavírá Petr.

Hlavatí PO VÝMĚNĚ

„U Facebooku už tolik nevysedávám, se třemi dětmi to ani moc nejde,“ směje se Tereza. „Manžel se zapojil do rodiny, třeba si hraje víc s dětma. Bohužel ale pořád bojujeme s časem. Už jsem na to rezignovala,“ vysvětluje Tereza. „Za peníze z natáčení jsme vyrazili na dovolenou,“ uzavírá Tereza.



Přečtěte si
alkaholka
10. 9. 2013 • 14:22

oba dva by byli a snad někdy prozře společnost a budou báječnými rodiči.... moc bych jim to oběma přála

alkaholka
10. 9. 2013 • 14:20

alkaholka
10. 9. 2013 • 14:19

oba dva kluci byli fajn, pracovití, příjemní, čistotní a je vidět, že se nebáli práce. Hlavně, oba k sobě sdílí velký cit a to by se měli někteří od nich učit. Škoda, že druhý pár nic nepochopil. Paní byla evidentně líná, s dcerou to také neuměla, hlavně že jí bavilo sedět u PC hodiny a domácnost šla stranou. PS : já nejsem žádná šmudla, ale po odvysílání jsem šla gruntovat dům. Před oběma kluky smekám a přeji jim tolerantní okolí a snad v budoucnu i nějakého potomka. Jsou jich v ústavech ještě mraky.

illis
8. 9. 2013 • 13:16

dajana , sdílím stejný názor

illis
8. 9. 2013 • 13:15

reiner, zklidni se, Valerie je dítě, které má sice neobvyklou diagnozu Aspergerův syndrom, ale to neznamená, že je rozmazlený fracek. Buď rád, pokud se nemusíš takovým problémem zabývat. Petr jen ukázal, že i dítě s takovým problémem lze zvládnout, musí se vyzkoušet prostě všechno.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.