Drsné dozvuky Výměny: Lenka se s podpantoflákem Standou rozvádí a on živoří v karavanu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Drsné dozvuky Výměny: Lenka se s podpantoflákem Standou rozvádí a on živoří v karavanu!

Standa musel od Lenky odejít a ta už má nového partnera.
Standa musel od Lenky odejít a ta už má nového partnera. (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

V pátek odvysílala televize Nova třetí epizodu premiérové řady úspěšné reality show Výměna manželek. Zlepšil se vztah Lenky Markové a jejího podpantofláckého muže? A věnují se Plesníkovi konečně svým dětem?

Markovi PO VÝMĚNĚ

Lenku Markovou čekalo po natáčení velmi náročné období, i když se zpočátku zdálo, že vše bude klapat. „Vztah se Standou fungoval chvíli, nehádali jsme se, vše probíhalo bez křiku. Měl ale potíže ohledně alkoholu, tak jsem mu řekla, ať odejde,“ vzpomíná Lenka a pokračuje. „Standa se odstěhoval k rodičům, ale po nějaké době se vrátil. Před dvěma měsíci řekl, že chce odejít a tak jsem se rozhodla podat žádost o rozvod. Jsme v rozvodovém řízení, máme za sebou soud o holku, která nakonec bude v mé péči. Teď bydlí Standa v karavanu přes ulici. Holku má jednou za čtrnáct dnů,“ líčí Lenka.

„Výměna manželek mě hodně změnila. Zlepšila jsem úklid, snažím se platit si všechny poplatky sama. Babička mě založí jen občas,“ uzavírá Lenka.



Plesníkovi PO VÝMĚNĚ

Jana Plesníková přiznává, že po natáčení se situace změnila, ale jen na dva měsíce. „Více jsme se s manželem věnovali dětem, zapojovali jsme se, jezdili na výlety, ale po dvou měsících to odeznělo. Můj vztah s dcerou se upravil, snažím se dětem věnovat, když mi to práce umožní. Vždycky se nějak domluvíme. Nicméně žádná zásadní a trvalá změna nenastala.“

„S rodinou Markových jsme stále v kontaktu. Píšeme si, loni jsme tam byli s manželem na víkend. V současné době jsou v rozvodovém řízení, Lenka má nového přítele a Stanislav žije u známých. Nevím, proč se rozvádí. Standa je hodný kluk, jen potřebuje, aby ho někdo popostrčil. Je takový ňouma,“ uzavírá Jana.



Přečtěte si
janyna
17. 9. 2013 • 17:44

Hlavně mi nejde do hlavy, jak může ve 24 letech tak otřesně vypadat. Hádala bych jí 40, ale sebevědomí jí evidentně nechybí.

vuhp
17. 9. 2013 • 15:20

Standa může být rád. Žít s takovýma dvouma ježibabama je děs. Jedna horší jak druhá i vzhledově.

verajc
17. 9. 2013 • 14:11

ještě je v té své blbosti moc sebevědová asi nemá doma zrcadlo a myslí si,že nikdo lepší a dokonalejší není

verajc
17. 9. 2013 • 12:38

Nechápu jak taková cuchta má hned nového nápadníka.Kde ten nový vzal tu odvahu se s takovou dát dohromady

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.