Nová Výměna manželek: Paneláková lady Iveta chtěla zvracet z ho*en všude kolem a ze života na vsi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nová Výměna manželek: Paneláková lady Iveta chtěla zvracet z ho*en všude kolem a ze života na vsi!

Vesnice nebo město? O tom je tentorkát výměna manželek.
Vesnice nebo město? O tom je tentorkát výměna manželek. (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Další výměna manželek, kterou už dnes večer odvysílá Nova, je zajímavá především díky Ivetě, třicetileté milovnici seriálu z českobudějovického paneláku. Když jí totiž produkce pošle na 10 dnů do vesnického domu s hromadou zvířat, začne kolotoč.

Třicetiletá Iveta Malá žije se svým manželem Jirkou (36 let) v panelákovém bytě na českobudějovickém sídlišti. Společně vychovávají osmiletého syna, který je tak trochu rozmazlený. Své nástupkyni Iveta napsala: „Můj syn je velice vybíravý v jídle a manžel Vám řekne co jí a nejí. Hlavně si nepřeji, abyste ho nutila do nějakého jídla, které nejí. Vařím jídla hlavně podle něho,“ napsala Iveta, čímž přesně vystihla, jak to u nich doma chodí. O domácnost se stará především manžel, který se zotavuje po pracovním úrazu, zatímco ona má ráda kafíčka s kamarádkami a televizní seriály. Do výměny šla prý proto, aby zjistila, zda manžela miluje.

Video se připravuje ...


Petružálkovi

Žijí na vesnicie nedaleko Poděbrat. Dita (36) s Petrem (41) mají tři děti (18, 10 a 5) a také čtyři kozy, sedmnáct slepic, jednoho kohouta, dva psi a šest koček. O všechna zvířata a domácnost se stará Dita, Petr veškerý čas po práci věnuje opravě domu a občas hraje na kytaru v country kapele. „Přihlásila jsem se z důvodu, aby si manžel uvědomil, že až tady deset dnů nebudu, že je tady opravdu spousta práce,“ vysvětluje Dita. Manžel Petr totiž moc na domácí práce není.

Video se připravuje ...


Situace během výměny

Ivetu čekalo v náhradní rodině několik zvířat. Hned první den výměny šla poklidit zvířatům a podojit kozy. „Nejsem na to vůbec zvyklá. Člověk se u toho opravdu zapotí,“ říká Iveta. Když se Iveta stará o zvířata druhý den, dojde k problémům s osvětlením. Musí proto v pět hodin ráno probudit manžela, aby vše napravil. „Nebylo to zrovna příjemné vstávání,“ postěžoval si Petr.

Podle Ivety se manželé Petružálkovi nevěnují dostatečně svým dětem. „Nežijí skrz děti, ale skrz zvířata.“ Proto se Iveta rozhodla, že se bude Petr ve druhé části Výměny manželek věnovat každý den půl hodinu Míšovi, který má velké problémy s mluvením. „Není to v mých fyzických silách, abych chodil na odpolední, staral se o zvířata a ještě se věnoval dětem. Neumím si představit, jak to všechno zvládnu“ říká Petr. „Budeš to muset zvládnout,“ zdůraznila Iveta.

Video se připravuje ...


Nejvíc Ivetě během Výměny manželek chyběly její oblíbené seriály. „Mám ráda svoji pohodu. Kdybych mohla, tak se jdu natáhnout do postele a spím. Chybí mi moje oblíbené seriály. Pro mě s manželem jsou seriály takovou náplní života,“ přiznává Iveta.

Dita celou během výměny bojovala s tím, že Jiří po sobě uklízel, sám od sebe vytřel a o celý byt se staral. „To je přece moje práce! Já se mám starat o domácnost,“ zlobí se Dita. Nakonec Dita mohla vyluxovat a společně s Jiřím vyhodili starý koberec z obýváku.

Když se vydala Iveta po několika dnech do města, zářila štěstím. „Jsem ráda, že jsme vyrazili ven. Tady to žije, tam v té prdeli není nic!“





Přečtěte si
belaa
27. 9. 2013 • 09:18

nektery zensky jsou tak liny .vsude je spina.ja byt tim chlapem tak bych ji dala co proto.by musela makat..uklizet.dnesni chlap se chova jako baba.

belaa
27. 9. 2013 • 09:14

ona nevi jak jsou slepice hodny ze se osebe postaraji.proste je to kr..va na entou.ta druha se mi libila vic .no to sou nekdy rodiny .aty zensky jsou seredny..

belaa
27. 9. 2013 • 09:10

jo rikali ze je z cesky lipy.jinak se mi ta zenska nelibila.je desne lina..seredna.boze a ten jeji ji pomaha .boze muj.teda do prace nechodi.by mela makat az by se zni kourilo-zvirata nema rada .sereda.bych ji nechtela.

ivkanatka
21. 9. 2013 • 08:23

Tak odkud rodina Malých je ? Tady píšete, že z českobudějovického sídliště, ale na Nově včera říkali, že bydlí v České Lípě !!!

mano01
21. 9. 2013 • 00:02

Bohužel oni si ze čtenářů srandu nedělají. Redaktoři Aha i Blesku evidentně ukončili školní docházku v 5.třídě zvláštní školy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.