Dohry včerejší Výměny manželek: Nechutný rozchod s podvodnicí a utužení vztahu v rodině trojčat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dohry včerejší Výměny manželek: Nechutný rozchod s podvodnicí a utužení vztahu v rodině trojčat

Markéta se dnes Radkovi diví, jak mohl s Ivetou vůbec být.
Markéta se dnes Radkovi diví, jak mohl s Ivetou vůbec být. (Foto: TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

V závěru páteční Výměny manželek došlo k hodně podivnému výstupu Ivety Kovalové, což její přítel Radek nerozdýchal a rozhodl se vztah ukončit. Vše mělo ale ještě nechutnou dohru. Markéta a František se mají ještě raději, než dříve. U nich je to klasický "happy end".

Iveta a Radek

Když se naštvaný Radek vrátil z dovolené, čekalo ho nepříjemné překvapení. Iveta se odstěhovala k novému obdivovateli a nebylo možné se jí dovolat. „Iveta si změnila od natáčení číslo a ani já ho nemám. Rozešli jsme se v květnu. Když jsem se vrátil z dovolené domů, byt byl vybílený. Iveta se odstěhovala k novému příteli a rozešla se se mnou. Požádal jsem ji, ať mi vrátí můj nábytek, načež mi přišla výhrůžná zpráva, že mě udá na policii, že jsem obtěžoval její patnáctiletou dceru. Zprávu jsem si pro jistotu nechal,“ popsal vývoj událostí Radek.

To ale nebylo všechno, jeho proklamovaná láska se ukázala jako pěkná podvodnice. „Nakonec mi nějaký nábytek vrátila, ale později jsem zjistil, že celý náš vztah byl jen o penězích. Využívala mě a dokonce falšovala mé podpisy na úředních listinách. Roli v tom hrály sociální dávky, už to prověřuje úřad práce. Mám teď kvůli tomu lítání po úřadech,“ dodal pro úplnost Radek a dodává: „Teď už je mi Iveta ukradená. Mám přítelkyni a jsem spokojený.“

Markéta a František

Jarouškovým účast v soutěži spíše prospěla. „Od natáčení je to s manželem mnohem lepší. Zapojuje se. Když třeba uložím děti, tak se zeptá, jestli něco potřebuju. Když je potřeba nákup, tak zajde. Navíc jsme si oba uvědomili, že děti nejsou středem světa a že potřebujeme i víc času pro sebe. Jdeme třeba do kina, na večeři. Zkrátka trávíme víc času společně,“ vysvětluje Markéta.  

Zároveň se Markéta pozastavuje nad tím, proč druhý pár spolu vůbec byl. „Radek mi přišel hodný, co se týkalo výchovy, tak jsme si sedli. Nechápala jsem proč s Ivetou je, když jsou každý rozdílný. Dávala mu pořád najevo, že její děti nejsou jeho. Jeho děti se nesměly stýskat s jejími dětmi. Myslím, že Iveta byla příliš dominantní a rázná,“ říká Markéta a dodává: „Radek se mi ozval nedávno, že se s Ivetou rozešli.“



Přečtěte si
jana.makarova
28. 9. 2013 • 15:55

Chlapa jako je pan Radek bych brala všema deseti....bez legrace. Přeji mu hodně štěstí

illis
28. 9. 2013 • 13:23

Iveta ta se tedy předvedla, už dlouho nepamatuji takovou semetriku . Radek může být spokojený , alespoň se té baby zbavil, jemu přeji hodně štěstí v novém vztahu. Myslím si, že s tou Ivetou dlouho nikdo nevydrží, neumí se ani upravit , ale pusu má echt prořízlou .

belaa
28. 9. 2013 • 12:46

ja bych takovou zenskou nechtela..kazda jen krici..o deti se nestara .a chlap aby se udrel...co to je za chlapa co si to necha libit.

belaa
28. 9. 2013 • 12:42

rekla bych ze dneska ty zensky jsou desne liny..tlusty hnusny .divim se si ji nekdo muze vubec vzit. Sem napište Váš názor

avina
28. 9. 2013 • 11:31

Odporná-chováním,vzhledem vyhulené-bezzubé,odkvétající ,sebestředné ženy.Chudáci děti.Chudák nový přítel-užije si křiku,rozkazů...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.