Výměna manželek: Nervy nadranc z trojčat a odporného chlapa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Výměna manželek: Nervy nadranc z trojčat a odporného chlapa

Nesnášenlivá Iveta se pustila do Františka.
Nesnášenlivá Iveta se pustila do Františka. (Foto: TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Dnes večer to bude ve Výměně manželek o zlobivých dětech a trochu divné ženské. Všechno podstané se nakonec motá kolem svérázné Opavanky, která není moc v pohodě a dělá kolem sebe rozruch.

Iveta (39) a Radek (40) z Opavy

Žijí v paneláku  v bytě 4+1 a mají tři děti: chlapečka Maximiliána (2) a holky Adélku (7) a Elišku (14). Rázná Iveta s Radkem žije teprve 15 měsíců a ráda by ho díky pořadu změnila. „Chtěla bych, aby se změnil. Aby přestal pomáhat své bývalé manželce. Chci, aby si uvědomil, že jsem tady já a ne ta jeho bývalá paní,“ říká Iveta. Povoláním manažer Radek žádné výhrady nemá, je zvědavý, co bude. Svou nástupkyni žena upozornila na probíhající rekonstrukci bytu, vytíženého přítele Radka a děti popsala jako hodné.

Markéta (30) a František (35) z Ivančic

Žijí v rodinném domku a  mají čtyři děti: Honzíka (6) a pak dvouletá trojčata! Marka, Vojtu a Matýska. Rodiče mají díky dětem doma vojnu jako řemen a těší se na zpestření každodenního stereotypu. Markéta doufá, že si trochu odpočine. "Jsem zvědavá, jak se k tomu postaví jiná manželka. Zároveň chci, aby si manžel vyzkoušel, jaké to je až tu nebudu, co všechno dělám a co musím zastat,“ říká. Nástupkyni upozornila na velmi živá trojčata a upozornila, že je třeba mít neustálý přehled o jejich pohybu, protože všude vylezou, umí vše otevřít, zkrátka jsou dost akční.

Video se připravuje ...

Situace během výměny:

Iveta je z trojčat hotová hned od prvního dne: „Je tady hrozná makačka. Je to hodně náročný. Kluci jsou všude a nikde, pořád něco dělají. Člověk je musí neustále hlídat, aby si něco neudělali. Jsem z nich unavená.“ Markéta má celkem pohodu, jen komentovala krmení Maximiliána: „Maxík to je kapitola sama pro sebe. Neposedí u jídla, dostat do něj něco je hrozně těžký, nejí skoro nic. Slyší na párek.“

Zatímco Radek s Markétou koexistovali v pohodě, František s Ivetou si úplně nesedli. „Ivetě se nedá nic vytknout, děti nestrádají, ale přijde mi, že je jako nějaký stroj. V mé Markétě není takové prázdno jako v Ivetě,“ prozradil František. Ani Ivetě se František postupem Výměny nezdá. „Teď se ke mně chová tak nadřazeně. Je to mezi náma na bodu mrazu. Štve mě svým chováním. To je tak odpornej chlap. Doma bych ho nemohla mít.“

Video se připravuje ...



8 očí

Iveta Františkovi vytkla, že je horší, než všechny jejich děti dohromady a doma Markétě nepomáhá, což se mu nelíbilo. Zároveň přiznal: „Zakopaný pes je v tom, že ti málo pomáhám a pak tě ještě i naštvu.“

Radek zažil po Ivetině návratu šok. Přesto, že ho mezi osmi očima chválila, jaký je skvělý, a že už na něj nebude tak přísná, doma udělala scénu kvůli žehličce, která prý ohrožuje děti. Neustál to a evidentně se sebral a od Ivety pelášil pryč.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
barbatus
28. 9. 2013 • 23:12

Dvouletá šídla mi přišla značně nezvládnutá, děti si dělaly, co chtěly, ani jednou jsem nezaznamenala, že by tatínek dal důrazně najevo, že se něco nesmí nebo musí.... proti vůli dětí. Děti byly v řevu a neposlouchání rozhodně důraznější než otec.

babcahanca
28. 9. 2013 • 15:49

Můj obdiv Markétě a Františkovi, 4 děti, z toho tři dvouletá šídla, já bych byla hotová už první večer ze strachu, že se jim něco stane. Tatínek moc šikovný, trpělivý, přeju hodně štěstí !!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.