Výměna manželek s myšinci: Podpantoflák Standa mezi osmi očima nečekaně našel hrdost a promluvil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Výměna manželek s myšinci: Podpantoflák Standa mezi osmi očima nečekaně našel hrdost a promluvil!

Standa se Lence konečně postavil jako chlap.
Standa se Lence konečně postavil jako chlap. (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Výměna manželek, kterou dnes večer odvysílá Nova, zřejmě překvapí opravdu hodně diváků. Už včera jsme prozradili (odkaz na článek najdete uvnitř) co všechno během této výměny drhlo ba i skřípalo. O to zajímavější bylo pak vyříkávání všech zúčastněných mezi osmi očima. Podívejte se na video, které se nám povedlo s předstihem získat.

Vyučená kuchařka Lenka (24) s o šest let starším Standou žili v podstatě jako dva cizí lidé. Z prvotní lásky zůstala jen dcera Natálka (2) a oba manželé vedle sebe spíš jen přežívali. A nemohla za to jen babička, která rodinu dotuje, ale i Stanislav, který se chová jako ustrašené zvířátko. Když si jeho manželka nebo babička dupnou, on se, klepajíce strachy, stáhne do své špinavé dílničky a čeká, až bouře přejde.

Jenže během výměny se Standou stala změna. Vedle Jany (která je nicméně ve vztahu dominantní stejně jako Lenka) si začal zase připadat jako chlap. Možná proto, že mu vyměněná manželka promluvila do duše a navíc se mu nebála smát do očí pro jeho až příliš elastickou páteř. Přitom by za tak hodného chlapa leckterá ženská dala všechno, což si začala uvědomovat také Lenka.

„Jestli se to nezlepší, tak vím, že to jednou skončí rozvodem. Bojím se osmi očí, protože tam může padnout slovo rozvod a já nevím, co bych bez manžela dělala. Neumím bez něj žít,“ rozplakala se kuchařka Lenka před návratem ke svému Standovi. Co se dělo pak, najdete v přiloženém videu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.