Hana Zagorová v šoku: Obvinili ji z podvodu! Za 1 000 000 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hana Zagorová v šoku: Obvinili ji z podvodu! Za 1 000 000 Kč!

Hana Zagorová
Hana Zagorová (Profimedia.cz)

Bývalý manažer Hany Zagorové (65) Evžen Mirošovský tvrdí, že mu zpěvačka zpronevěřila šaty za několik desítek tisíc korun. A prý ho také připravila o milion korun! Mstí se za to, že ho legenda vyhodila, nebo je to pravda?

„To jsou smyšlené věci, které pan Mirošovský šíří,“ řekl deníku Aha! aktuální manažer Zagorové Jiří Dvořák, který je zároveň kapelníkem její doprovodné skupiny Boom!Band.

Podle Mirošovského mu Zagorová nevrátila jím zaplacené šaty od návrhářky Taťány Kovaříkové. A k tomu ho prý připravila o necelý milion korun.

Podle Mirošovského mu manažer České televize Luboš Kříž, který sháněl sponzory na vánoční koncert Zagorové v Lucerně v roce 2010, dodal místo dohodnutých 1,2 milionu jen 300 tisíc. A to mu prý způsobilo obrovské problémy. Sám sponzory nesháněl, protože ho údajně Zagorová požádala, aby to nechal na Křížovi!

„O tomhle vůbec nic nevím, to je věcí pana Mirošovského a pana Kříže,“ řekl nám nový manažer zpěvačky Jiří Dvořák.

Hana Zagorová je z obvinění ze zpronevěry v šoku. Informace jí kazí pobyt v New Yorku, kde je se svým manželem Štefanem Margitou. Zatím dala pouze na vědomí, že se s Mirošovským rozhodla ukončit spolupráci kvůli jeho potížím s alkoholem. On ale tvrdí, že odešel sám.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.