Farmář hledá ženu: Nečekaný konec bordeláře Jirky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Farmář hledá ženu: Nečekaný konec bordeláře Jirky!

Katolík Jiří Čoček
Katolík Jiří Čoček (TV Prima)

Příběh katolíka Jiřího Čočka (41) se v reality show Farmář hledá ženu nevyvíjí vůbec dobře. Ten chlápek podle všeho zůstane dál »na ocet«, protože z tria nápadnic mu jedna bez slůvka vysvětlení vůbec nepřijela, druhou pro neshody rychle pošle domů sám a ta zbývající třetí vážně uvažuje, že mu z farmy, kde panuje sotva uvěřitelný nepořádek, zdrhne! Tahle bilance mu žádnou šanci na zřejmě první vážný vztah v životě nedává...

První ránu dostal farmář Jirka hned zkraje dne, kdy mu měly přijet tři nápadnice. „Hanka si to rozmyslela a nedorazí,“ zvěstovala mu smutně moderátorka Laďka Něrgešová (36). A další »jobovky« následovaly: s Ivanou Hubáčkovou (39) si Jiří fatálně nerozumí a jím vybraná Simona Alžběta Hladká (38) se natolik zhrozila jeho zabordeleného statku, že chtěla ihned odjet.

Vítala ji totiž smečka zdivočelých psů, statek s bahnem a harampádím a dům plný »bordelu« a much. „Když jsem přijela před dům, dostala jsem »facku«. Příčný trám ve dveřích, to jsem ještě nezažila. Dvorek jeden velký chaos… A ten extra přírodní bahenní bazén, to bych ho donutila zlikvidovat,“ hrozila se Simona Hladká (38), když se rozhlížela kolem.

„Kuchyň je hrozná, tmavá, neútulná místnost plná much. Tohle jsem nečekala, je to takový šok, že bych se nejradši otočila a odjela domů. Jsem velmi deprimovaná,“ dodala Simona s hrůzou v očích.

Její sokyně Ivana Hubáčková (39) byla sice o něco klidnější a věřila, že tak bude mít volnou cestu k Jirkově srdci. Jenže nesmělý Jiří si k ní cestu nenajde. „Ukázalo se, že si ti dva spolu absolutně nerozumí! Jirka proto Ivanu pošle po pár dnech z farmy pryč!“ prozradil nám zdroj ze štábu. Jestli se mu podaří obměkčit Simonu, aby překousla nuzácké podmínky na polorozpadlém statku, všudypřítomnou špínu a harampádí, se teprve uvidí...

Jelikož je ale Jiří věřící, doufá, že se přihodí zázrak a on konečně prožije tu pravou lásku!



Přečtěte si
winterfreshka
31. 3. 2012 • 10:35

Tento pořad

ctenar
28. 3. 2012 • 12:03

a ne ho dohnat k sebevraždě! Má tam sice binec, duši má však čistou, není zlý!

ctenar
28. 3. 2012 • 12:00

Pracovitý je, ruce má sedřené jako lopaty. S kolchozem má hodně práce a peníze asi investuje do dobytka, který je jeho jediná životní jistota.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.