FARMÁŘ HLEDÁ ŽENU Indián Honza: Už poznal svou Ribannu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

FARMÁŘ HLEDÁ ŽENU Indián Honza: Už poznal svou Ribannu!

Honza se svou vyvolenou Lenkou, která se probojuje až do finálové trojky.
Honza se svou vyvolenou Lenkou, která se probojuje až do finálové trojky. (TV Prima)

Partička farmářů hledajících vysněnou ženu ve včerejším díle konečně osobně poznala třiatřicet uchazeček o jejich rozervaná srdce. Nejvíce to ovšem jiskřilo u stolku třikrát rozvedeného »indiána« Honzy Pokorného (47), který se s adeptkami bez špetky uzardění rovnou líbal!

Zatímco věřící farmář Jirka Čoček (41) nesměle předával svým favoritkám slisované karafiátky, někdejší alkoholik Honza odhodil zábrany a s jednou svou ctitelkou sehrál vášnivou »líbačku«! A to se znali sotva pár minut!

Nejen absence studu však odlišuje chovatele muflonů od spolubojovníků se zájmem o novou »paní farmářovou«. Když měl totiž Honza vybrat poslední, desátou ze stovek uchazeček, ten úplně poslední dopis z brašny ani neotevřel a rovnou dal šanci ženě, jejíž tvář ani neviděl!

A svérázný tah ošlehanému indiánovi vyšel nad očekávání! Když totiž před milovníka záhad a tajemství přicupitala svobodná černovláska Lenka, zastavil se mu dech! A podle všeho se na první pohled zamiloval!

„Co se dělo při prvním setkání, je jen začátek. Lenka se probojuje až do finální trojky, kterou si Honza pozve k sobě na farmu!“ prozradil nám důvěryhodný zdroj z natáčení.

Můžeme se snad těšit na novou Adrianu a Petra, kteří svůj příběh završili svatbou a miminkem?



Přečtěte si
mirkazam
22. 4. 2012 • 16:00

se ,,indiánovi " opravdu povedla. větší šeredu nemohl sbalit ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.